Kdaj pokaže test? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

*K*A*T*R*A* -> Kdaj pokaže test? (9.9.2007 21:01:53)

Lep pozdrav!

Imam problem, zato se obračam na vas s prošnjo, dami svetujete... Pred 4 dnevi mi je med odnosom počil kondom, bila sem tik pred menstruacijo... Do danes le- te še nisem dobila. Zanima  me, kdaj test pokaže rezultat in ali je možno,da pride do zanositve v času tik pred menstruacijo. Hvala!

ZARA -> RE: HELP :( (9.9.2007 21:06:50)

Možnosti, da pride do oploditve vedno obstajajo, pred in takoj po M sicer manjše, ampak obstajajo. Če te zelo skrbi, pojdi do zdravnika da ti vzamejo kri in boš takoj vedela pri čem si. Pa srečno.

*K*A*T*R*A* -> RE: HELP :( (9.9.2007 21:08:09)

Kri? Ojej :S:S:S

jagoga -> RE: HELP :( (9.9.2007 21:08:22)

Če bi ima normalno ovulacijo okoli 14 dni po prejšnji penstruaciji bi test pokazal pozitivno v primeru nosečnosti po nekajdnevm+nem izostanku menstruacije. Najbolje, da nekaj dni počakaš, ker bo verjetno menstruacija prišla z nekajdnevno zamudo. Tudi stres vpliva da menstruacija zamuja.

*K*A*T*R*A* -> RE: HELP :( (9.9.2007 21:10:01)

Js sm se tolk ustrašla ko je poču da... joooojjjj... 

valči -> RE: HELP :( (10.9.2007 10:24:57)

Je možno,da zanosiš tik pred menstruacijo,jaz sem živ dokaz zato.

Anonimen -> RE: HELP :( (10.9.2007 10:31:17)

Tudi nama z fantom je počil kondom in sicer je bilo to proti koncu menstruacije(malo sem še krvavela).
No naslednjih 9 mesecev pa je ni bilo.
Torej so kljub  temu možnosti,da si zanosila.Lahko pa ,da si trenutno pod stresom in je zaradi tega zamuda. Boš videla,čez par dni. Seda ti trenutno ostane samo čakanje ali pa greš k ginekologu,kot je ena napisala.

*K*A*T*R*A* -> RE: HELP :( (10.9.2007 21:08:14)

no men zdej zamuja že 4 dni... tak da... joooj :S

dabe -> RE: HELP :( (11.9.2007 20:16:44)

poskusi s testom, še bolje pa da greš k ginekologu. meni test dvakrat ni pokazal, šele v tretje - zdej pa veslo čakamo na babya!

*K*A*T*R*A* -> RE: HELP :( (11.9.2007 20:55:51)

hoi.... sem nardila test, pa je bla sam ena črtica :D ampak so mi punce v službi rekle, da naj se ne veselim preveč in ga ponovim v roku 48 ur :S:S:S

Stran: [1]