|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj gluten
26.2.2007 22:08:17   
maja1488
Tiste, ki ste začele uvajat GH v šestem mesecu...kdaj ste dale gluten? Naša tamala bo čez 10 dni stara šest mesecev in sem ji pričela dajat hrano. Začeli sva z bučko, potem blitvo. Po kakem časovnem intervalu naj preidem na meso in gluten?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj gluten
26.2.2007 23:04:46   
zaliga
Čisto na kratko;
gluten naj ne bi pred 8. mesecom!
meso pa; mi2 sva piščanca probali pri 7 mesecu, pa ji ni odgovarjal,
teletino pa kar pri 6 m-, ker je slabokrvna, pa ni bilo nič narobe!
Glutena pa se je fajn malo nazaj držat,
ker je danes toliko alergije na to stvar, da so čakalne
dobe za preiskave, KATASTROFALNE!!

Pač se sama odločiš kako in kaj!!
Samo nekaj dobronamernih nasvetov, ker mi2 sva prav
danes začeli z preiskavami; ali je alergija na
GLUTEN ali KRAVJE MLEKO!!!!????

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2007 23:09:28   
eya
GH sem začela uvajat malo pred 6. mesecem, meso smo dali po 7. mesecu, gluten pa po 8. mesecu.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2007 19:55:50   
ms3
gluten po 8. mesecu, meso pa še nismo. sem probala, pa ne mara. kadar mava midna piščanca ali teletni ji dam za probat, posebaj za njo pa ne kuham.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2007 21:34:00   
skokica01
Pišuka, ampak na Hipp-ovih kašicah, ki so za po 5. mesecu, pa nekatere vsebujejo gluten. A potem oni kar nekaj prodajajo al kaj?user posted image  Saj če otrok nima kakšnih posebnih težav z alergijami in podobnim, verjetno ni panike a ne?

(odgovor članu ms3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2007 17:47:30   
suzi
Mi jemo gosto hrano od 4,5 mesecev, ker ni več maral mleka. Z mosom, piščanec, puran, teletina, smo začeli pri 5 mesecih, enako z glutenom v kašicah in piškotki. Zaradi težav z odklanjanjem mleka sva bila na pediatrični kliniki na gastro oddelku, kjer so mi povedali, da po 5 mesecu lahko komot daš za jesti gluten saj nima vpliva na pogostost pojava celiakije. Problematičen je gluten pred to starostjo. Imam pa prijateljico, ki ji je njen pediater prepovedal gluten do 12 mesecev. Jaz sem glede hrane upoštevala nasvete mojega gastroentereologa pediatra. Menda že ve. Sicer je pa tako da me mame najbolj vemo kaj je za malčke dobro, saj jih poznamo pa tudi treba je ubogati svoj instinkt.

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2007 18:50:46   
krfjolca
Jah, meni pa na primer ni jasno, zakaj Hippove in Aletine kašice v kozarčkih vsebujejo meso? In smetano? In to tiste po 4. mesecu ... Je treba res gledat, kaj kupiš. Še dobro, da imamo v bajti eno leto starejšega nadebudneža, ki poje, kar jaz narobe kupim user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu suzi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2007 22:07:36   
dalia
Naša P je rekla,da z glutenom lahko začnemo po 6.mesecu.
Jaz mu dajem v vsak mlečni obrok en keks,ki vsebuje gluten.Vsa ostala hrana,pa je zaenkrat brez glutena.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2007 8:05:59   
Alisa
Pri 7. mesecih je dobil prvi piškot oz. hrano ki vsebuje gluten.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu dalia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2007 9:01:53   
skokica01
Evo, jaz sem preverila še pri Tanč na MOV:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=46&i=18765&t=18765

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.