|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj še kaj zraven mleka?
2.10.2005 21:33:11   
Nejči
Zanima me, kdaj ste svojim dojenim otrokom ponudile še kaj zraven mleka (kašice, fruteke oziroma kaj drugega)?

Lp,
Nejči 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj še kaj zraven mleka?
2.10.2005 21:36:10   
pravljica
meni je bilo rečeno do 6. meseca nič...pred 6imi leti sem pri 3 mesecih in nekaj začela z jabolčnim sokom

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Nejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2005 21:37:57   
morskadeklica
Imela sem namen začeti pri 6 mesecih, pa mi je tamala full malo začela jesti mleka, pa smo začeli dodajat že pri 4 mesecih. Zdaj je že skoraj vse (pri 7 m)

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2005 15:48:03   
Nejči
Morska deklica, kaj si pa začela dodajat in koliko? Pri dopolnjenih 4-ih mesecih ali na začetlu? Jaz namreč komaj čakam, da bom lahko začela še kaj zraven dojenja, saj se z malo full mučiva pri dojenju že od vsega začetka - zdaj je stara 2,5 meseca - ker vleče samo, ko full teče potem pa začne jokat in si moram ven izčrpat in ji dat po flaši!

Nejči

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2005 13:40:46   
Blink1

Moja je sicer jedal adaptirano mleko. Sokove in kašice sem ji začela dajati pri 4. mesecu oz. nekaj dni prej. 

(odgovor članu Nejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2005 18:33:56   
Naja31
Moj sonček bo naslednji teden star 6 mesecev in do zdaj ni še okusil nič drugega kot moje mleko.
Meni je to dojenje tok fajn user posted image , pa še malček je do zdaj samo z dojenjem zelo lepo napredoval, tako da res ni bilo potrebe.

No, naslednji teden imamo posvetovalnico in bova začela z uvajanjem goste hrane.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?