Kdaj še kaj zraven mleka? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

Nejči -> Kdaj še kaj zraven mleka? (2.10.2005 21:33:11)

Zanima me, kdaj ste svojim dojenim otrokom ponudile še kaj zraven mleka (kašice, fruteke oziroma kaj drugega)?

Lp,
Nejči 

pravljica -> RE: Kdaj še kaj zraven mleka? (2.10.2005 21:36:10)

meni je bilo rečeno do 6. meseca nič...pred 6imi leti sem pri 3 mesecih in nekaj začela z jabolčnim sokom

morskadeklica -> RE: Kdaj še kaj zraven mleka? (2.10.2005 21:37:57)

Imela sem namen začeti pri 6 mesecih, pa mi je tamala full malo začela jesti mleka, pa smo začeli dodajat že pri 4 mesecih. Zdaj je že skoraj vse (pri 7 m)

Nejči -> RE: Kdaj še kaj zraven mleka? (3.10.2005 15:48:03)

Morska deklica, kaj si pa začela dodajat in koliko? Pri dopolnjenih 4-ih mesecih ali na začetlu? Jaz namreč komaj čakam, da bom lahko začela še kaj zraven dojenja, saj se z malo full mučiva pri dojenju že od vsega začetka - zdaj je stara 2,5 meseca - ker vleče samo, ko full teče potem pa začne jokat in si moram ven izčrpat in ji dat po flaši!

Nejči

Blink1 -> RE: Kdaj še kaj zraven mleka? (4.10.2005 13:40:46)

Moja je sicer jedal adaptirano mleko. Sokove in kašice sem ji začela dajati pri 4. mesecu oz. nekaj dni prej. 

Naja31 -> RE: Kdaj še kaj zraven mleka? (4.10.2005 18:33:56)

Moj sonček bo naslednji teden star 6 mesecev in do zdaj ni še okusil nič drugega kot moje mleko.
Meni je to dojenje tok fajn [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], pa še malček je do zdaj samo z dojenjem zelo lepo napredoval, tako da res ni bilo potrebe.

No, naslednji teden imamo posvetovalnico in bova začela z uvajanjem goste hrane.

Stran: [1]