|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaviar
12.12.2005 20:44:00   
Marogica
Zanima me, kaj vse se lahko ponudi h kaviarju. Hvala za vaše odgovore

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
12.12.2005 20:54:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaviar
12.12.2005 22:44:41   
Suzi*
Meni sicer ni všeč, ampak mogoče samo ideja: jedli smo ga na morski pizzi, v kombinaciji losos-kisla smetana-kaviar.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaviar
13.12.2005 12:27:33   
malika
isto kot k biftku

_____________________________

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaviar
13.12.2005 21:32:47   
alfa
maslo in "pumpernikl" kruh (tiste štirioglate rezine v vrečkah pakirane).

LP!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaviar
14.12.2005 8:54:51   
Anonimen
Bljek in pfejjj!!Ga imam že od lanskega Silvestra v hladilniku zapečatenega,
neuporabljenega.
Na krožnik pripravi iz masla kravžlčke.Z nožem olupiš maslo,tako da pridejo ven trakci masla.Pa poečene kruhke,lahko na trikotničke narežeš
toast in ga popečeš.Aja naj bo maslo servirano na ledenih kockah,da se prehitro ne stopi.

(odgovor članu alfa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaviar
14.12.2005 11:01:24   
ledenka
na toastu z maslom... najrajši pa ga imam s kislo smetano (tudi na toastu). lahko ga daš na trdo kuhana jajca. ali pa kar z žlico, pa malo limone gor.

njam!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?