|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kavbojke
20.8.2010 14:43:40   
Gabrielka
Živjo,

nisem ljubiteljica nakupovanja, zato je moja garderobna omara precej skromna. Odkar sem rodila in potem pridobila postavo, ki si jo želim, mi moje stare, postnosečniške kavbojke niso več prav.

Moje vprašanje torej je, kje v Ljubljani najdem lepe, udobne in kvalitetne kavbojke? Idealno priporočilo naj bo tako, da so tam prodajalke dobro podkovane in da mi ne bo treba med kilometri polic sami najti ustreznih hlač, ampak mi bodo prodajalke znale hitro najti ustrezne.

Hvala!

Gabrielka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kavbojke
20.8.2010 16:47:04   
Felicita
precej je odvisno tudi od tvoje višine/dolžine nog. če si visoka/imaš dolge noge, potem se izbira precej zoži, sicer pa jih pomoje bolj ko ne najdeš v vsaki trgovini. pa tut kakšne maš želje po kroju - raven, korenček, skiny, bootcut... čeprov imho v rifle ali diesel trgovini (oboje v cityparku) ne moreš zgrešit. če bi pa kej cenejšega so pa tudi h&m kabojke popolnoma ok, c&a ma kr izbiro,.... se najde no, čeprov meni osebno je kupovanje kavbojk največja muka.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Gabrielka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2010 18:02:03   
gaya24
Če imaš ppostabvo v mejah normale,(nisi prekomerno težka), potem pejt v zaro, bershko,stradivarius-men so od tam super pa še poceni (20-40evr, odvisno od modela), če hočeš pa malo kvalitetnejše-predvsem mislim, če hočeš pa neko firmo, potem ti svetujem EDC od Esprita al pa diesl

(odgovor članu Gabrielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2010 20:51:57   
Gabrielka
Odlična odgovora. Hvala vama!
Bom obiskala City Park, pa da vidimo. :)

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.