Kavbojke (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Gabrielka -> Kavbojke (20.8.2010 14:43:40)

Živjo,

nisem ljubiteljica nakupovanja, zato je moja garderobna omara precej skromna. Odkar sem rodila in potem pridobila postavo, ki si jo želim, mi moje stare, postnosečniške kavbojke niso več prav.

Moje vprašanje torej je, kje v Ljubljani najdem lepe, udobne in kvalitetne kavbojke? Idealno priporočilo naj bo tako, da so tam prodajalke dobro podkovane in da mi ne bo treba med kilometri polic sami najti ustreznih hlač, ampak mi bodo prodajalke znale hitro najti ustrezne.

Hvala!

Gabrielka

Felicita -> RE: Kavbojke (20.8.2010 16:47:04)

precej je odvisno tudi od tvoje višine/dolžine nog. če si visoka/imaš dolge noge, potem se izbira precej zoži, sicer pa jih pomoje bolj ko ne najdeš v vsaki trgovini. pa tut kakšne maš želje po kroju - raven, korenček, skiny, bootcut... čeprov imho v rifle ali diesel trgovini (oboje v cityparku) ne moreš zgrešit. če bi pa kej cenejšega so pa tudi h&m kabojke popolnoma ok, c&a ma kr izbiro,.... se najde no, čeprov meni osebno je kupovanje kavbojk največja muka.

gaya24 -> RE: Kavbojke (20.8.2010 18:02:03)

Če imaš ppostabvo v mejah normale,(nisi prekomerno težka), potem pejt v zaro, bershko,stradivarius-men so od tam super pa še poceni (20-40evr, odvisno od modela), če hočeš pa malo kvalitetnejše-predvsem mislim, če hočeš pa neko firmo, potem ti svetujem EDC od Esprita al pa diesl

Gabrielka -> RE: Kavbojke (21.8.2010 20:51:57)

Odlična odgovora. Hvala vama!
Bom obiskala City Park, pa da vidimo. :)

Stran: [1]