Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero moko za doma pečen kruh? 13.12.2007 14:35:49
|
|
|
|
Enolla
|
Jaz jo kupujem v Hofru - pa ne mešanico ampak belo mehko in ostro. Je pol cenejša od Merkatorjeve najcenejše. Najboljša pa je itak tista frišno zmleta iz malna.
|
|
RE: Katero moko za doma pečen kruh? 13.12.2007 15:18:31
|
|
|
|
eya
|
Jaz kupujem čisto različne... pa iz vseh rata dober kruh.
|
|
|
|
RE: Katero moko za doma pečen kruh? 13.12.2007 16:05:52
|
|
|
|
Balonchy
|
Za kruhomat ne vem, ker vedno mesim sama. Uporabljam pa navadno (Tip500) od Merkatorja. Kruh je vedno 1. liga...
|
|
|
|
RE: Katero moko za doma pečen kruh? 13.12.2007 16:55:25
|
|
|
|
bamby
|
Za v kruhomatu pečen kruh sem kupovala različne moke. Tip 500 od šparja mi je bila super, potem sem kupovala tudi tip 850 od Klasja, pa Eurospinovo tip 500 in Moko za vsakdanjo rabo.... Odkar pa mi je sestra zrihtala tip 700 iz Mlina v Gorenji vasi, mi je pa ta zakon in pečem kruh kar v pečici in ga naredim iz nekaj več kot 1.5 kg moke od enkrat.
|
|
|
|
RE: Katero moko za doma pečen kruh? 13.12.2007 17:14:25
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Najboljša je moka iz mlina. V mešanicah za kruh, ki jih prodajajo v različnih trgovinah, je precej dodatkov, ki jih nihče ne potrebuje. E-jev je v hrani že tako preveč.
|
|
RE: Katero moko za doma pečen kruh? 13.12.2007 18:05:58
|
|
|
|
mala račka
|
jaz uporabljam merkatorjevo ta poceni in je v redu
|
|
|
|
RE: Katero moko za doma pečen kruh? 13.12.2007 21:57:35
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz kupujem čisto različne... pa iz vseh rata dober kruh. Isto. Pečemo pa v pečici, ker ne premoremo kruhomata,
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?