Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Katero ime bi izbrale za 3.sina? 1.1.2012 21:09:49
|
|
|
|
milki
|
Nikolaj ali Teodor? Doma mamo že Sergeja in Aleksa, pa se sploh ne morem odločiti, pri Nikolaju me predvsem skrbi da bi ga klicali Niko Ali maste še kakšen zanimiv predlog, ki bi pasal zraven mojih dveh fantov, kratka imena ne pridejo v poštev, tista s tremi črkami, čeprov so meni tudi tista všeč, ampak je moj mož čisto zgrožen , pravi da so mu za mejhnega otroka ok, kaj pa ko bo to enkrat odrasel človek z grobim glasom, in se bo predstavil, kot npr.Timi,Tomi...
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 1.1.2012 21:21:22
|
|
|
|
posh
|
Če bi izbirala med Nikolajem in Teodorjem, potem raje Nikolaj. Všeč mi je tudi Jurij.
|
|
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 1.1.2012 22:20:26
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Meni je Nikolaj bolj všeč, kot Teodor, pa tudi Niko mi ni antipatično. Ampak če se greste že po rusko, par predlogov: Vasilij (Vasja), Vladimir, Dimitrij (Dima), Lev, Maxim (Max), Evgen, Danilo, Viktor (Viki), Vladislav (Vlado).
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 1.1.2012 22:29:28
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: milki Nikolaj ali Teodor? Doma mamo že Sergeja in Aleksa, pa se sploh ne morem odločiti, pri Nikolaju me predvsem skrbi da bi ga klicali Niko Ali maste še kakšen zanimiv predlog, ki bi pasal zraven mojih dveh fantov, kratka imena ne pridejo v poštev, tista s tremi črkami, čeprov so meni tudi tista všeč, ampak je moj mož čisto zgrožen , pravi da so mu za mejhnega otroka ok, kaj pa ko bo to enkrat odrasel človek z grobim glasom, in se bo predstavil, kot npr.Timi,Tomi... Nikolaj - 12 points !
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 1.1.2012 23:06:11
|
|
|
|
bodoča
|
IZVIRNO SPOROČILO: milki Nikolaj ali Teodor? Doma mamo že Sergeja in Aleksa, pa se sploh ne morem odločiti, pri Nikolaju me predvsem skrbi da bi ga klicali Niko meni je bolj všeč nikolaj, sicer pa tudi, če bo teodor, se lahko zgodi, da ga kličejo teo
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 1.1.2012 23:28:27
|
|
|
|
valči
|
Polek tvojih sinov bi zelo pasal Vladimir,pa Jurij,pa Nikolaj.
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 1.1.2012 23:52:40
|
|
|
|
muco
|
Mene bolj zanima kako narediti tri sine , jaz vem bolj za babe !!! No meni ruska niso glih ...sori , sem pa zadnjič videl enga fantka Hugota , takoj mi je bilo ime všeč .
|
|
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 2.1.2012 0:36:35
|
|
|
|
hmm...
|
Nikolaja lahko kličejo Niko, Teodorja pa Teo. Tako da nima smisla gledati na okrajšave. Meni se zdi da lepše paše Nikolaj. Všeč pa mi ni nobeno.
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 2.1.2012 7:54:27
|
|
|
|
aprilčica07
|
Nikolaj
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 2.1.2012 7:59:49
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
Jaz bi rajši Nikola.
|
|
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 2.1.2012 8:50:09
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Oskar
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 2.1.2012 9:04:09
|
|
|
|
josephine27
|
Sama bi izbrala Nikolaj. Samo če nočeš okrajšav... po moje je velika verjetnost da ga bojo klicali Niko.
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 2.1.2012 9:08:24
|
|
|
|
alda
|
od dveh predlaganih bi izbrala Nikolaj! Osebno pa sta mi najlepša fantovska imena ruskega izvora ALJOŠA in VANJA!!
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 2.1.2012 10:09:38
|
|
|
|
thaiss
|
Maksim Jurij Dimitrij Vasja Kostja Jaša Evgen Petja
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 2.1.2012 10:29:31
|
|
|
|
Najaa
|
Od teh dveh Nikolaj.
|
|
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 2.1.2012 15:34:43
|
|
|
|
Mesečnica
|
Mi imamo Nikolaja Zaenkrat (star je 3 leta) ga še vsi kličejo s celim imenom, ne skrajšano. Če bo kdaj želel, da ga kličemo Niko ali Nik, mu bomo pa seveda ustregli.
|
|
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 2.1.2012 17:31:25
|
|
|
|
polona5
|
Jst bi mu dala ime Niko ali Teo, obe sta super. Tudi otroci v vrtecu se hitro naučijo prepoznati svoje ime na obešalniku, čevljih, oblačilih - ket je kratko. Hitro se naučijo tudi podpisat. Tista podaljšana imena, pa bodo čez 30 let bolj izstopala v družbi in bodo kvečjemu čudna, saj je zdaj trend kratkih imen. Se pravi, da bo nekoč veliko Timov, Žanov, Janov, Nejev, Rokov, Tomov, Tejev, Tinov,........in en Niko bo prav pasal zraven. Lp
|
|
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 2.1.2012 18:57:31
|
|
|
|
lotkla
|
Kaj pa Nikita? Poznam enega fantka, sedaj je star 5 let in je prav fleten. Je pa res da sta starša Rusa.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2012 19:09:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 2.1.2012 19:25:39
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: lotkla Kaj pa Nikita? Poznam enega fantka, sedaj je star 5 let in je prav fleten. Je pa res da sta starša Rusa. Ampak Nikita je pri nas pogostejše ime za punčko.. Ampak saj je moško ime.
|
|
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 2.1.2012 20:19:58
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotkla Kaj pa Nikita? Poznam enega fantka, sedaj je star 5 let in je prav fleten. Je pa res da sta starša Rusa. Nikolaj je tzar ! Nikita je Hruscov !
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 2.1.2012 20:30:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikolaj. Ali Jurij, da malo omili rusko trdnost.
|
|
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 3.1.2012 9:26:44
|
|
|
|
noranate
|
Od teh dveh Nikolaj, čeprav je meni bolj všeč Roman.
|
|
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 3.1.2012 9:48:38
|
|
|
|
petruska
|
Vasilj
|
|
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 3.1.2012 11:18:49
|
|
|
|
uškinamama
|
Teodor.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?