Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 3.1.2012 12:10:37
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: milki Nikolaj ali Teodor? Doma mamo že Sergeja in Aleksa, pa se sploh ne morem odločiti, pri Nikolaju me predvsem skrbi da bi ga klicali Niko Ali maste še kakšen zanimiv predlog, ki bi pasal zraven mojih dveh fantov, kratka imena ne pridejo v poštev, tista s tremi črkami, čeprov so meni tudi tista všeč, ampak je moj mož čisto zgrožen , pravi da so mu za mejhnega otroka ok, kaj pa ko bo to enkrat odrasel človek z grobim glasom, in se bo predstavil, kot npr.Timi,Tomi... Niko ga bodo klicali samo, če boste dovolili, da ga tako kličejo. Meni so tudi rekli da bodo Zaro klicali Zala, naj ji dam drugače ime... zakaj že? Do danes se še ni zgodilo da bi jo kdo drugače poklical, razen če ne razumejo v prvo. Takim se pač še enkrat pove. Drugače mi pa nobeno ime ni preveč všečno. No od fantovskih mi je Jaša.
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 3.1.2012 13:05:37
|
|
|
|
Raho
|
Jaz bi izbrala Nikolaj, ampak bodo ga 100% klicali Niki. Če bi jaz izbirala rusko ime za dečka, bi definitivno izbrala Petja
|
|
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 10.1.2012 21:15:16
|
|
|
|
FotoModel
|
od teh dveh, Nikolaj drugače pa Boris :)
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 10.1.2012 21:29:47
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz bi zraven teh dveh imen dala Amadej
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 11.1.2012 11:17:42
|
|
|
|
sakuL
|
kaj pa nikolas? drugače od teh dveh pa nikolaj.
|
|
RE: Katero ime bi izbrale za 3.sina? 11.1.2012 11:20:07
|
|
|
|
mišk
|
Teodor.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?