|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katero čistilo in kremo za obraz...
28.8.2006 8:46:16   
ery
uporabljate? Tam do 30.leta? Jaz v bistvu še nisem nič konkretnega imela, tako da bi sedaj kaj pametnega kupila.
Eni priporočajo cenovno ugodno kozmetiko:Afrodito, Vichy.., drugi pa kar drago kozmetiko , npr. od Dermalogica, Decleor...

Kaj uporabljate, kako ste zadovoljne?

Hvala in lep pozdravček.

ery
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katero čistilo in kremo za obraz...
28.8.2006 8:51:37   
April
Jaz jih še nima 30 (bom pa kmalu). Kreme za obraz pa ne uporabljam. Tudi čistila nimam, razen mogoče včasih tonik od kahne kozmetike. Sčasom sem namreč ugotovila, da se moja koža najbolj počuti, če je čimmanj mazana. Če imam kakšno obdoblje bolj suho kožo se zvečer namažem z olivnim oljem.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2006 9:10:37   
Olivija
Za čez dan obarvano Niveo - vedno hvalijo mojo lepo polt user posted image , zato sem ostala pri tej kremi.
Za ponoči imam ponavadi Vichy, trenutno pa eno od Diorja -  to sem dobila za Božič in mislim, da je ne bom kupovala, ker je predraga, je pa res zelo učinkovita. 

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2006 9:22:51   
Jančika_
Oriflame za kožo po 25. letu.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2006 9:41:21   
Jacqueline
Za čiščenje kože mi je ful dobra Pura od Barbare Bolt!!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2006 10:03:53   
Vilma
Saj Vichy ni cenovno ugodna kozmetika ali pač user posted image

Sama uporabljam vse od Afrodite, ki je zakon!
Moja prijateljica je kozmetičarka (ima svoj salon), pa kemijo je končala (se spozna tud na sestavine) in od vse ponudbe najbolj priproča to našo blagovno znamko.
Tako da imam doma tonik za čiščenje obraza, dnevno in nočno kremo, mandljevo mleko za telo, pa za tuširanje gel, pa hranljivo masko za lase, pa... Ma ne vem bi mogla prav doma pogledat, se mi zdi da imam skoraj vse od Afrodite kar se da dobit.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2006 10:33:54   
Anonimen
baje so kreme od Vichy-ja kar agresivne in niso kaj preveč priporočljive za občjutljivo kožo! sicer ti nisi nič napisala kakšno kožo imaš!
ni ti potrebno dati preveč za kremo, ker pri kremah za 10.000 sit plačaš tudi znamko!
Afrodita je ok!
uporabljaj pa čistilno mleko, tonik obvezno in kremo dnevno/nočno!!

(odgovor članu Vilma)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2006 10:35:02   
ery
Vilma, no meni je tudi bivša sošolka, ki je kozmetičatka priporočala Afrodito, ampak sem v to malo dvomila, ker je res ampak res ful poceni.
Prodajalka v Mullerju mi je rekla naj najprej poskusim z Afrodito, če mi ne bo odgovarjala pa prestopim na dražjo kozmetiko. Tako sem kupila peno za čiščenje obraza.
In res so mi pognali mozoljčki, amopak rekla je, da je to dober znak, da se koža čisti.

Tako da.... Mogoče je pa res Afrodita tista?

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2006 11:41:49   
Felicity
Sama sem preizkušala že veliko krem. Sedaj uporabljam Hydro Balance Fresh od Eucerina, za čiščenje pa Nivea Sensitive mleko, pa tonik od Eucerina za mstno kožo.
S kremo sem zelo zadovoljna, je pa cenovni razred kot Vichy. Dobijo se ravno tako kot Vichy, v lekarni.
Meni Vichy ni nikoli odgovarjal za mojo kožo, precej agresivno. Imam namreč precej občutljivo kožo.
Kakšem mesec nazaj si v nekaterih revijah (jaz vem za Elle) dobila cd od Eucerina in če si izpolnil vprašalnik, si domov dobil testerje. Preverjeno!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2006 12:33:50   
KBM
user posted image Od Avona Anew Retroactive+user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2006 10:57:34   
ery
Hello, sem malo povprašala o teh kramcah in mi jih je kar nekaj priporočalo kremo in čistilo BIOTHERM. Sicer je res draga, ampak zelo dobra.

Katera uporablja to?

lp,ery

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?