Katero čistilo in kremo za obraz... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ery -> Katero čistilo in kremo za obraz... (28.8.2006 8:46:16)

uporabljate? Tam do 30.leta? Jaz v bistvu še nisem nič konkretnega imela, tako da bi sedaj kaj pametnega kupila.
Eni priporočajo cenovno ugodno kozmetiko:Afrodito, Vichy.., drugi pa kar drago kozmetiko , npr. od Dermalogica, Decleor...

Kaj uporabljate, kako ste zadovoljne?

Hvala in lep pozdravček.

ery

April -> RE: Katero čistilo in kremo za obraz... (28.8.2006 8:51:37)

Jaz jih še nima 30 (bom pa kmalu). Kreme za obraz pa ne uporabljam. Tudi čistila nimam, razen mogoče včasih tonik od kahne kozmetike. Sčasom sem namreč ugotovila, da se moja koža najbolj počuti, če je čimmanj mazana. Če imam kakšno obdoblje bolj suho kožo se zvečer namažem z olivnim oljem.

Olivija -> RE: Katero čistilo in kremo za obraz... (28.8.2006 9:10:37)

Za čez dan obarvano Niveo - vedno hvalijo mojo lepo polt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], zato sem ostala pri tej kremi.
Za ponoči imam ponavadi Vichy, trenutno pa eno od Diorja -  to sem dobila za Božič in mislim, da je ne bom kupovala, ker je predraga, je pa res zelo učinkovita. 

Jančika_ -> RE: Katero čistilo in kremo za obraz... (28.8.2006 9:22:51)

Oriflame za kožo po 25. letu.

Jacqueline -> RE: Katero čistilo in kremo za obraz... (28.8.2006 9:41:21)

Za čiščenje kože mi je ful dobra Pura od Barbare Bolt!!!

Lp,
Jackie

Vilma -> RE: Katero čistilo in kremo za obraz... (28.8.2006 10:03:53)

Saj Vichy ni cenovno ugodna kozmetika ali pač [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Sama uporabljam vse od Afrodite, ki je zakon!
Moja prijateljica je kozmetičarka (ima svoj salon), pa kemijo je končala (se spozna tud na sestavine) in od vse ponudbe najbolj priproča to našo blagovno znamko.
Tako da imam doma tonik za čiščenje obraza, dnevno in nočno kremo, mandljevo mleko za telo, pa za tuširanje gel, pa hranljivo masko za lase, pa... Ma ne vem bi mogla prav doma pogledat, se mi zdi da imam skoraj vse od Afrodite kar se da dobit.

Anonimen -> RE: Katero čistilo in kremo za obraz... (28.8.2006 10:33:54)

baje so kreme od Vichy-ja kar agresivne in niso kaj preveč priporočljive za občjutljivo kožo! sicer ti nisi nič napisala kakšno kožo imaš!
ni ti potrebno dati preveč za kremo, ker pri kremah za 10.000 sit plačaš tudi znamko!
Afrodita je ok!
uporabljaj pa čistilno mleko, tonik obvezno in kremo dnevno/nočno!!

ery -> RE: Katero čistilo in kremo za obraz... (28.8.2006 10:35:02)

Vilma, no meni je tudi bivša sošolka, ki je kozmetičatka priporočala Afrodito, ampak sem v to malo dvomila, ker je res ampak res ful poceni.
Prodajalka v Mullerju mi je rekla naj najprej poskusim z Afrodito, če mi ne bo odgovarjala pa prestopim na dražjo kozmetiko. Tako sem kupila peno za čiščenje obraza.
In res so mi pognali mozoljčki, amopak rekla je, da je to dober znak, da se koža čisti.

Tako da.... Mogoče je pa res Afrodita tista?

Felicity -> RE: Katero čistilo in kremo za obraz... (28.8.2006 11:41:49)

Sama sem preizkušala že veliko krem. Sedaj uporabljam Hydro Balance Fresh od Eucerina, za čiščenje pa Nivea Sensitive mleko, pa tonik od Eucerina za mstno kožo.
S kremo sem zelo zadovoljna, je pa cenovni razred kot Vichy. Dobijo se ravno tako kot Vichy, v lekarni.
Meni Vichy ni nikoli odgovarjal za mojo kožo, precej agresivno. Imam namreč precej občutljivo kožo.
Kakšem mesec nazaj si v nekaterih revijah (jaz vem za Elle) dobila cd od Eucerina in če si izpolnil vprašalnik, si domov dobil testerje. Preverjeno!

KBM -> RE: Katero čistilo in kremo za obraz... (28.8.2006 12:33:50)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Od Avona Anew Retroactive+[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

ery -> RE: Katero čistilo in kremo za obraz... (29.8.2006 10:57:34)

Hello, sem malo povprašala o teh kramcah in mi jih je kar nekaj priporočalo kremo in čistilo BIOTHERM. Sicer je res draga, ampak zelo dobra.

Katera uporablja to?

lp,ery

Stran: [1]