|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri ponudnik GSM
3.2.2010 20:02:11   
nu_tella
Pozdravljene,

mene zanima ali je kdo delal preračune če se vseeno splača vzeti npr. Orto v nulo tudi če imaš večino tistih, s katerimi se največ pogovarjaš, na Mobitelu. Sama bom namreč kmalu 31 in se mi pri Mobitelu obeta polna naročnina. Možnost imam odprt edino na Simobilu  Orto v nulo do 31 leta na nekoga drugega.

Upam da sem dovolj jasno napisala kaj me zanima.

Lep dan vsem.

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri ponudnik GSM
3.2.2010 20:12:33   
trobentic_@
se splača

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2010 11:24:36   
nu_tella
Zakaj? Si sama to naredila?

A se ti zdi da ma S. boljše/cenejše telefone.

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu trobentic_@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2010 11:29:22   
Spiria
Pomoje se ne splača, ker boš potem najbrć imela tistih 10 € dokaj neizkoriščenih, vse pogovore v Mobitelovo omrežje pa plačevala dodatno, poleg teh 10 €.
Zdaj ima sicer SiMobil akcijo, da pri paketu 3zame eno leto ne plačuješ opcije mobilni, ki drugače stane 5 € in plačuješ le 18€ naročnine, v tem pa  so že vključeni brezplačni  klici v Simobil omrežje, stacionarno, SMS-ji...
Poglej na http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=F0DF3AEA-A3A2-9046-8514-55E23C2BBE0A&linkid=package

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2010 11:46:15   
nu_tella
Hvala za odgovor.

Kaj pa gsm aparati. Meni se zdi da so pri S. pou cenej in enkar boljši. Al imam samo jaz tak občutek. Npr. če primerjam Samsunga (Preston pri M. ima samo za 2 dni baterije pri S. pa je ena druga varjanta, ki zdrži cel teden) ali Nokio je temu tako.

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2010 16:09:19   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: nu_tella

Hvala za odgovor.

Kaj pa gsm aparati. Meni se zdi da so pri S. pou cenej in enkar boljši. Al imam samo jaz tak občutek. Npr. če primerjam Samsunga (Preston pri M. ima samo za 2 dni baterije pri S. pa je ena druga varjanta, ki zdrži cel teden) ali Nokio je temu tako.

Glej, načeloma je mobilni operater tisti, ki ti ponuja celovito storitev mobilne telefonije.. Če želiš kupit telefon greš v Bof ali kam drugam in ga pač kupiš. Stvar je treba gledat bolj celovito kot jo gledaš ti.

Glede kvalitete telefonov pa mislim da ne drži ravno, saj po mojih izkušnjah ne. Sem pri Mobitelu kupla že kar dost telefonov in sem bila vedno zadovoljna. Enkrat sva celo s sestro kupile istočasno telefon, jaz pri M, ona pri S in ni bilo čist nobene razlike. Tako da dvomim da ni kvaliteta primerljiva. Sicer pa moraš vedno primerjat enaka mobitela, ne skupaj seštevat jabolj in hrušk. Tako da primerjaj Prestona pri Mobitelu in Simobilu, ne pa eno drugo varianto.

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2010 17:36:48   
nu_tella
Luka Jan hvala za tvoje mnenje, ampak to da primerjam Samsung Preston pri M. in Samsung Star pri S. ni po moje mešanje hrušk in jabolk. Telefona je Samsung predstavil skupno in razen velikosti ekrana ima Preston pač slabšo baterijo in ga pri M. progajajo enkrat držje kot pri S. (temo sem odprla pred pričetkom Valentinove akcije, ko imajo ta telefon po nižji ceni). Poleg tega pa S. in M. nimata obeh telefonov v prodaji, tako da neposredna primerjava je nemogoča.

Do prej sem v 10 letih imela 2 nokii. Kupljenin pri uvozniku (da ne bom delala reklame) in sta ob zamenjavi še obe zelo dobro delalai. Potem sem pa 2 leti nazaj kupila Nokio pri M. in sem nad njo razočarana že od prvega dneva...

Razumeš sedaj zakaj jaz mislim, da ne primerjam hrušk in jabolk.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2010 18:02:30   
luka jan

Luka Jan hvala za tvoje mnenje, ampak to da primerjam Samsung Preston pri M. in Samsung Star pri S. ni po moje mešanje hrušk in jabolk. Telefona je Samsung predstavil skupno in razen velikosti ekrana ima Preston pač slabšo baterijo in ga pri M. progajajo enkrat držje kot pri S. (temo sem odprla pred pričetkom Valentinove akcije, ko imajo ta telefon po nižji ceni). Poleg tega pa S. in M. nimata obeh telefonov v prodaji, tako da neposredna primerjava je nemogoča.

Do prej sem v 10 letih imela 2 nokii. Kupljenin pri uvozniku (da ne bom delala reklame) in sta ob zamenjavi še obe zelo dobro delalai. Potem sem pa 2 leti nazaj kupila Nokio pri M. in sem nad njo razočarana že od prvega dneva...

Razumeš sedaj zakaj jaz mislim, da ne primerjam hrušk in jabolk.

Oprosti, ampak do sedaj nisi napisala katera dva telefona ti primerjaš, šele sedaj vem da je to Samsung Star.user posted image
Sicer nobenega od teh dveh telefonov ne poznam, ampak nekje po moje mora bit razlika, drugače bi bil to eno in isti telefon. No, ne vem.user posted image
Kar se pa cene tiče, je pa Preston pri M. cenejši tako v splošni akciji, kot pri paketih 44 in 77, redna cena pa je res 43 eurov dražja kot pri S. Če si njihova naročnica je res to nekaj denarja, ampak tudi to je relativno.
Jaz osebno ti toplo priporočam Samsung Omnio, super telefon, res malo dražji, a vreden tega denarja.user posted image

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.2.2010 18:05:24   
luka jan

Hvala za odgovor.

Še nekaj, a ti to veš iz prakse ali teorije?

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.2.2010 18:33:43   
nu_tella
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan

Hvala za odgovor.

Še nekaj, a ti to veš iz prakse ali teorije?

Ja iz prakse. Kolegica in njen imata Samsung Star in jima zdrži cel teden baterija. Pa pravsta da še neki folka poznata, ki jima tko dolgo zdrži.

Jaz sem potem skor že kupila Prestona, ko sem šla vseen malo primerjat in sem vidla da je že v informacijah o izdelku razlika v zdržljivosti baterije. Je pr Prestonu bistveno nižja. Na žalost pa ne poznam nobenega s tem telefonom.

Hvala za info za Omnio. Trenutno je izven mojega finančnega dosega. Zakaj ti pa je všeč? A zaradi menijev ali zaradi trajanja baterije? Ker jaz sem sedaj najbolj občutljiva na trajanje baterije. Ker moja N. crkne ravno, ko jo najbolj rabim. Že dvakrat me je, v življenskih situacijah, od novega leta pustila na cedilu in sem bla prej čista pristašica N. sedaj pa je nočem več ... ampak ne vem kaj druzga za razumno ceno npr. do 100 eur in da bo baterija držala!

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.2.2010 20:39:52   
luka jan
Jaz sem imela Omnio in sem bila res navdušena. Baterija je sicer zdržala kar nekaj dni, ampak mislim da sem bila tu problem jaz. Dnevno preko mobilnika govorim kar enih par ur, poleg tega pa skoz neki brskam po telefonu. Meniji so me pa sploh navdušili. Potem sem si nabavla Nokio E52, ki je tudi špica, tako glede menijev, kot baterije.
Težko ti svetujem telefon za 100 eurov ki ima dobro baterijo, ker sama ponavadi posegam po dražjih telefonih, bom pa malo okoli povprašala kolegice, ki imajo vse telefone okrog tega zneska in ti javila.
Pa ni vrag, da se nekaj ne najde tudi zate.user posted image

< Sporočilo je popravil luka jan -- 14.2.2010 20:43:24 >

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2010 20:48:41   
nu_tella
luka jan za informacije bi ti bila izredno hvaležna user posted image

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.2.2010 19:18:42   
luka jan
Sem malo spraševala naokoli in ne boš verjela, skoraj vsi so glede baterije najbolj zadovoljni z Nokio. Večinoma so telefoni stari leto ali več, pa baterije še vedno držijo po 3-4 dni, skoraj nisem mogla verjet.user posted image

Sicer pa so mi najbolj pohvalili Nokio E66 in Nokio 6600i slide. To sta bolj novi Nokii, cena pa je tudi pod 100 eurov, ali pa tam nekje. Cena je res različna glede na operaterja ki ga izbereš, zate ne vem točno za kaj si se odločila, sem pa sigurna da boš s tema dvema telefonoma zadovoljna. Pa seveda Nokia E52, ta je pa itak najboljša od teh telefonov, baterija pa zdrži več kot teden dni pri normalnem telefoniranju.user posted image

Sicer pa imajo tudi Samsungi baje fajn baterije, vsaj tisti ki jih jaz poznam.

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.user posted image

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.2.2010 19:50:54   
luka jan
Evo, tole sem še našla. http://etrgovina.mobitel.si/katalog/posebna-ponudba/875
Telefon je super, cena se mi tudi zdi ugodna, zraven pa dobiš še nekaj za musko poslušat.user posted image Aja, pa brez vezave je.

Drugače pa najdeš tu veliko telefonov, velikokrat jih prodajajo tudi zelo, zelo poceni.

< Sporočilo je popravil luka jan -- 21.2.2010 19:51:56 >

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?