luka jan -> RE: Kateri ponudnik GSM (14.2.2010 18:02:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nu_tella Luka Jan hvala za tvoje mnenje, ampak to da primerjam Samsung Preston pri M. in Samsung Star pri S. ni po moje mešanje hrušk in jabolk. Telefona je Samsung predstavil skupno in razen velikosti ekrana ima Preston pač slabšo baterijo in ga pri M. progajajo enkrat držje kot pri S. (temo sem odprla pred pričetkom Valentinove akcije, ko imajo ta telefon po nižji ceni). Poleg tega pa S. in M. nimata obeh telefonov v prodaji, tako da neposredna primerjava je nemogoča. Do prej sem v 10 letih imela 2 nokii. Kupljenin pri uvozniku (da ne bom delala reklame) in sta ob zamenjavi še obe zelo dobro delalai. Potem sem pa 2 leti nazaj kupila Nokio pri M. in sem nad njo razočarana že od prvega dneva... Razumeš sedaj zakaj jaz mislim, da ne primerjam hrušk in jabolk. Oprosti, ampak do sedaj nisi napisala katera dva telefona ti primerjaš, šele sedaj vem da je to Samsung Star.[sm=smiley1.gif] Sicer nobenega od teh dveh telefonov ne poznam, ampak nekje po moje mora bit razlika, drugače bi bil to eno in isti telefon. No, ne vem.[sm=zmeden.gif] Kar se pa cene tiče, je pa Preston pri M. cenejši tako v splošni akciji, kot pri paketih 44 in 77, redna cena pa je res 43 eurov dražja kot pri S. Če si njihova naročnica je res to nekaj denarja, ampak tudi to je relativno. Jaz osebno ti toplo priporočam Samsung Omnio, super telefon, res malo dražji, a vreden tega denarja.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|