Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2009 18:15:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kateri pomivalni stroj ... 12.10.2009 18:26:37
|
|
|
|
katra55
|
Mi smo s Candy pomivalnim strojem zelo zadovoljni. Brez problema je delal 15let, peremo pa vsaj dvakrat na dan.
|
|
|
|
RE: Kateri pomivalni stroj ... 12.10.2009 18:37:36
|
|
|
|
Zala01
|
Mi imamo enega boljšega od Siemensa, zdaj točno modela ne vem, lahko pa kasneje pogledam. Stroja se praktično ne sliši, ko le-ta pere, vse opere 100%, nič se ne kvari, mi smo res ful zadovoljni.
|
|
RE: Kateri pomivalni stroj ... 12.10.2009 18:39:11
|
|
|
|
enea
|
Jaz sem do sedaj uporabljala Gorenje, Whirphool in sedaj imam Bosch. Moje izkušnje so take da z gorenjevim smo imeli same dobre izkušnje, na koncu nam je šla črpalka in smo rajši kupili novega, ker je bilo popravilo pol od novega. Z whirpoolom sem bila zeeeeelo nezadovoljna saj je bil glasen ko , če smo dali zvečer prat, ga je bilo slišat v spalnico, vmes je bila še dnevna soba. Je rekel moj mož da če imamo "črnčke" za pomivat posodo. Sedaj imamo boschovega, onega smo pustili mami, in spimo v dnevni sobi, ki je podaljšana s kuhinjo, in če dam zvečer prat, ga niti ne slišimo in lepo spimo Je pa res da imam samo prostostoječe aparate, in ne vem kako se obnesejo vgradnji.
|
|
|
|
RE: Kateri pomivalni stroj ... 12.10.2009 18:43:24
|
|
|
|
alička
|
Moj je vgraden in je res mega tih!
|
|
|
|
RE: Kateri pomivalni stroj ... 12.10.2009 19:44:06
|
|
|
|
anajmad
|
Mi imamo Bosch,oh in sploh je bil pred tremi leti in.....zelo,zelo nezadovoljna. Mi ne suši lepo posodo,polno je kapljic in tudi slabo opere. Toda pazi,imela prej 10 let Bosch(ampak sem ga kupila v Italiji)zelo,zelo zadovoljna toda na žalost se je pokvaril zaradi tega,ker so mi ga preveč stumbali pri selitvi. Ne vem? Vem samo to,da ko bom kupovala naslednji stroj,ga bom sigurno čez mejo,ne pri nas,ker imam podobne probleme s pralnim strojem. BTW,kako ste drugače?
|
|
RE: Kateri pomivalni stroj ... 12.10.2009 20:50:14
|
|
|
|
Janeja
|
V ožji izbor je prišel tale: http://www.bosch-home.com/si/produkti/pomivanje/pomivalni-stroji/SMV40M00EU.html?source=browse Kaj mislite? Drugače sem jaz zelo zadovoljna z vsemi ostalimi Candy aparati, ki jih imam (steklokeramična kuhalna plošča, pečica,...), samo s pomivalcem sem imela pa res same probleme, pa moja mami tudi. Alička, kateri model Boscha pa imate? Zala01, tudi tebe prosim, da mi poveš, kateri model Siemensa imaš. Anajmad, hello po dolgem času. Kateri odel Boscha pa imaš ti, da si z njim nezadovoljna? Drugače smo pa v hudi gužvi - stroji nam na polno crkujejo , pa še fasado delamo in imamo cele dneve polno delavcev okoli hiše, v hiši pa svinjarijo, da raje luči ne prižigam... Upam, da nam uspe sfiniširat ta teden, da se stanje spet mal normalizira. Aja, pa stroj moram zbrat... Še kakšni predlogi, ker tole bo zgleda kar težka odločitev. Pa mora bit popolnoma vgradni in širine 60cm.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2009 22:36:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kateri pomivalni stroj ... 13.10.2009 9:14:38
|
|
|
|
miapia
|
Elektrolux - je eden izmed tišjih, če ne celo najtišji. In je zakon.
|
|
RE: Kateri pomivalni stroj ... 13.10.2009 9:42:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajmad Mi imamo Bosch,oh in sploh je bil pred tremi leti in.....zelo,zelo nezadovoljna. Mi ne suši lepo posodo,polno je kapljic in tudi slabo opere. Toda pazi,imela prej 10 let Bosch(ampak sem ga kupila v Italiji)zelo,zelo zadovoljna toda na žalost se je pokvaril zaradi tega,ker so mi ga preveč stumbali pri selitvi. Ne vem? Vem samo to,da ko bom kupovala naslednji stroj,ga bom sigurno čez mejo,ne pri nas,ker imam podobne probleme s pralnim strojem. BTW,kako ste drugače? Zanimivo izkušnjo ima tudi moja tašča - prej je 13 let imela Boschev pomivalni stroj, ki ji je odlično služil, žal pa se je sedaj tako pokvaril, da ni bilo računice popravljati ga. Kupila je nov stroj (spet Boschev), ampak, pazi, ta je v primerjavi s starim resnično zanič Slabo opere, curek vode iz "vetrnic" je mnogo šibkejši, suši za en dr.ek,... V glavnem: je imela na obisku serviserja, ki ji je povedal, da se je Boscheva kvaliteta močno poslabšala.
|
|
|
|
RE: Kateri pomivalni stroj ... 14.10.2009 16:08:23
|
|
|
|
ribica.
|
joj, ne mi zdaj govorit, da je Bosch zdaj slabe kvalitete, ker sem včeraj naročila tega http://www.nakupovanje.net/bosch-SGI33E35EU-vgradni-pomivalni-stroj-pr-1145239 Sem pa ful v vseh trgovinah gledala, in mi je bil tale najcenejši, pa da ni ravno Beko. Sem brala dost nekih forumov, pa sem dobila sliko, da je Bosc kr neka firma med pomivalci. Za tega imajo ravno neko akcijo in sma ga kar kupila. Samo ta je delno vgradni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?