|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri pomivalni stroj ...
12.10.2009 18:14:05   
Janeja
... mi priporočate.
Imam 9 let starega Candy-ja, ki mi že nekaj časa crkuje po obrokih. Vratc za tabletko mi sploh ne odpira več, tekočine za sijaj ne pobira, včeraj pa so šle k user posted image še vzmeti na vratih, da so mi že 2x padle po nogi in ga ne prenesem več.

Nad Candy-jem sem razočarana. Pa niso to edini problemi, sem že nekjkrat imela serviserja. 
Zanimajo me vaše izkušnje z drugimi znamkami. Katerega mi priporočate. Edini pogoj je, da je stroj vgradni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 18:15:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Janeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kateri pomivalni stroj ...
12.10.2009 18:26:37   
katra55
Mi smo s Candy pomivalnim strojem zelo zadovoljni. Brez problema je delal 15let, peremo pa vsaj dvakrat na dan. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2009 18:37:36   
Zala01
Mi imamo enega boljšega od Siemensa, zdaj točno modela ne vem, lahko pa kasneje pogledam. Stroja se praktično ne sliši, ko le-ta pere, vse opere 100%, nič se ne kvari, mi smo res ful zadovoljni.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2009 18:37:51   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

http://www.nakupovanje.net/ariston-lfz-338-vgradni-pomivalni-stroj-pr-1184820

Jaz Aristona ne priporočam, po treh letih mi je od petih programov delal samo še en, servisiran pa 2x, drugič je serviser rekel, da naj se ga raje znebimo.daj imam Bocha in sem zadovoljna.

Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2009 18:39:11   
enea
Jaz sem do sedaj uporabljala Gorenje, Whirphool in sedaj imam Bosch. Moje izkušnje so take da z gorenjevim smo imeli same dobre izkušnje, na koncu nam je šla črpalka in smo rajši kupili novega, ker je bilo popravilo pol od novega. Z whirpoolom sem bila zeeeeelo nezadovoljna saj je bil glasen ko user posted image , če smo dali zvečer prat, ga je bilo slišat v spalnico, vmes je bila še dnevna soba. Je rekel moj mož da če imamo "črnčke" za pomivat posodo.user posted image user posted image user posted image
Sedaj imamo boschovega, onega smo pustili mami, in spimo v dnevni sobi, ki je podaljšana s kuhinjo, in če dam zvečer prat, ga niti ne slišimo in lepo spimouser posted image   Je pa res da imam samo prostostoječe aparate, in ne vem kako se obnesejo vgradnji.user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2009 18:43:24   
alička
Moj je vgraden in je res mega tih!

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2009 18:59:21   
ledenaa
http://www.mimovrste.com/artikel/3280038125/pomivalni-stroj-beko-dfs1500#pictures

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2009 19:44:06   
anajmad
Mi imamo Bosch,oh in sploh je bil pred tremi leti in.....zelo,zelo nezadovoljna. Mi ne suši lepo posodo,polno je kapljic in tudi slabo opere.
Toda pazi,imela prej 10 let Bosch(ampak sem ga kupila v Italiji)zelo,zelo zadovoljna toda na žalost se je pokvaril zaradi tega,ker so mi ga preveč stumbali pri selitvi. Ne vem?
Vem samo to,da ko bom kupovala naslednji stroj,ga bom sigurno čez mejo,ne pri nas,ker imam podobne probleme s pralnim strojem.
BTW,kako ste drugače?

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2009 20:50:14   
Janeja
V ožji izbor je prišel tale:

http://www.bosch-home.com/si/produkti/pomivanje/pomivalni-stroji/SMV40M00EU.html?source=browse

Kaj mislite?

Drugače sem jaz zelo zadovoljna z vsemi ostalimi Candy aparati, ki jih imam (steklokeramična kuhalna plošča, pečica,...), samo s pomivalcem sem imela pa res same probleme, pa moja mami tudi.

Alička, kateri model Boscha pa imate?

Zala01, tudi tebe prosim, da mi poveš, kateri model Siemensa imaš.

Anajmad, hello po dolgem času. Kateri odel Boscha pa imaš ti, da si z njim nezadovoljna?
Drugače smo pa v hudi gužvi - stroji nam na polno crkujejo user posted image , pa še fasado delamo in imamo cele dneve polno delavcev okoli hiše, v hiši pa svinjarijo, da raje luči ne prižigam... user posted image Upam, da nam uspe sfiniširat ta teden, da se stanje spet mal normalizira.

Aja, pa stroj moram zbrat... user posted image  
Še kakšni predlogi, ker tole bo zgleda kar težka odločitev. Pa mora bit popolnoma vgradni in širine 60cm.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 22:36:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Janeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.10.2009 9:14:38   
miapia
Elektrolux - je eden izmed tišjih, če ne celo najtišji. In je zakon.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

Neposredna povezava do sporočila: 12
13.10.2009 9:34:35   
naja17
Midva sva se po prebranem odločila za Bosch in sicer za tegale: http://www.bosch-home.com/si/SMI40M05EU.html?source=search

Ne bi pa vedela kako dela, ker ga še nisva zalaufala,lahko pa kera pove, če ima izkušnje user posted image ....

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.10.2009 9:42:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: anajmad
Mi imamo Bosch,oh in sploh je bil pred tremi leti in.....zelo,zelo nezadovoljna. Mi ne suši lepo posodo,polno je kapljic in tudi slabo opere.
Toda pazi,imela prej 10 let Bosch(ampak sem ga kupila v Italiji)zelo,zelo zadovoljna toda na žalost se je pokvaril zaradi tega,ker so mi ga preveč stumbali pri selitvi. Ne vem?
Vem samo to,da ko bom kupovala naslednji stroj,ga bom sigurno čez mejo,ne pri nas,ker imam podobne probleme s pralnim strojem.
BTW,kako ste drugače?

Zanimivo izkušnjo ima tudi moja tašča - prej je 13 let imela Boschev pomivalni stroj, ki ji je odlično služil, žal pa se je sedaj tako pokvaril, da ni bilo računice popravljati ga.

Kupila je nov stroj (spet Boschev), ampak, pazi, ta je v primerjavi s starim resnično zanič user posted image
Slabo opere, curek vode iz "vetrnic" je mnogo šibkejši, suši za en dr.ek,... V glavnem: je imela na obisku serviserja, ki ji je povedal, da se je Boscheva kvaliteta močno poslabšala.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.10.2009 16:08:23   
ribica.
joj, ne mi zdaj govorit, da je Bosch zdaj slabe kvalitete, ker sem včeraj naročila tega
http://www.nakupovanje.net/bosch-SGI33E35EU-vgradni-pomivalni-stroj-pr-1145239

Sem pa ful v vseh trgovinah gledala, in mi je bil tale najcenejši, pa da ni ravno Beko. Sem brala dost nekih forumov, pa sem dobila sliko, da je Bosc kr neka firma med pomivalci. Za tega imajo ravno neko akcijo in sma ga kar kupila. Samo ta je delno vgradni.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.10.2009 20:18:28   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Alička, kateri model Boscha pa imate?

SGV67T33EU

Malo z zamudo sicer user posted image .

By the way a ima še katera težave z zs-ji. Sem ti napisala najprej zs pa mi ga sploh ni hotelo odposlati.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?