špelin@ -> RE: Kateri pomivalni stroj ... (13.10.2009 9:42:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajmad Mi imamo Bosch,oh in sploh je bil pred tremi leti in.....zelo,zelo nezadovoljna. Mi ne suši lepo posodo,polno je kapljic in tudi slabo opere. Toda pazi,imela prej 10 let Bosch(ampak sem ga kupila v Italiji)zelo,zelo zadovoljna toda na žalost se je pokvaril zaradi tega,ker so mi ga preveč stumbali pri selitvi. Ne vem? Vem samo to,da ko bom kupovala naslednji stroj,ga bom sigurno čez mejo,ne pri nas,ker imam podobne probleme s pralnim strojem. BTW,kako ste drugače? Zanimivo izkušnjo ima tudi moja tašča - prej je 13 let imela Boschev pomivalni stroj, ki ji je odlično služil, žal pa se je sedaj tako pokvaril, da ni bilo računice popravljati ga. Kupila je nov stroj (spet Boschev), ampak, pazi, ta je v primerjavi s starim resnično zanič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image] Slabo opere, curek vode iz "vetrnic" je mnogo šibkejši, suši za en dr.ek,... V glavnem: je imela na obisku serviserja, ki ji je povedal, da se je Boscheva kvaliteta močno poslabšala.
|
|
|
|