Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kateri mlečni izdelki kdaj in kako? 4.11.2005 0:18:44
|
|
|
|
m_m
|
Zanima me alpsko mleko. Vidim, da ga ene prekuhavate in/ali mešate z vodo. Kdaj ste ga prekuhale? kdaj mešale z vodo in v kakem razmerju? Kaj pa hrana pripravljena z mlekom, če recimo mleka še ni probala, pa da raje tak začnem. Brala sem, da delate pudinge, riž... z mlekom. Jaz riž kuham v neslani vodi. Stara je bila 6m. Kaj pa sir?
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: Kateri mlečni izdelki kdaj in kako? 4.11.2005 6:21:15
|
|
|
|
Lunca1
|
Midva ji občasno narediva mlečni gres, samo se ne spomnim kdaj smo začeli.
|
|
|
|
RE: Kateri mlečni izdelki kdaj in kako? 4.11.2005 7:39:05
|
|
|
|
tascha
|
Jaz mu mlečne kašice delam za navadnim 3,5 mlekom (prekuhanim) Že od 6 mesecev. Sedaj je star 7 mesecev, nikoli ga nisem mešala z vodo.
|
|
|
|
RE: Kateri mlečni izdelki kdaj in kako? 4.11.2005 7:49:58
|
|
|
|
Marogica
|
Alpsekga mleka NI potrebno prekuhavati. JAz sem alpsko mleko mešala z vodo prve tri dni, ko sem začela z alpskim, potem pa ne več. Mešanica je bila 50:50. Dajati sem ga začela mojima obema sinovoma od dopolnjenega 6.meseca starosti. Sira pred ca 7,8 mesecem nisem dajala, le redko sem dala v zelenjavno juhico sveže nariban parmezan. Ga je rad jedel.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?