|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri mlečni izdelki kdaj in kako?
4.11.2005 0:18:44   
m_m
Zanima me alpsko mleko. Vidim, da ga ene prekuhavate in/ali mešate z vodo.
Kdaj ste ga prekuhale?
kdaj mešale z vodo in v kakem razmerju?

Kaj pa hrana pripravljena z mlekom, če recimo mleka še ni probala, pa da raje tak začnem.
Brala sem, da delate pudinge, riž... z mlekom. Jaz riž kuham v neslani vodi. Stara je bila 6m.

Kaj pa sir?

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri mlečni izdelki kdaj in kako?
4.11.2005 6:21:15   
Lunca1
Midva ji občasno narediva mlečni gres, samo se ne spomnim kdaj smo začeli.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2005 7:39:05   
tascha
Jaz mu mlečne kašice delam za navadnim 3,5 mlekom (prekuhanim) Že od 6 mesecev. Sedaj je star 7 mesecev, nikoli ga nisem mešala z vodo.user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2005 7:49:58   
Marogica
Alpsekga mleka NI potrebno prekuhavati. JAz sem alpsko mleko mešala z vodo prve tri dni, ko sem začela z alpskim, potem pa ne več. Mešanica je bila 50:50. Dajati sem ga začela mojima obema sinovoma od dopolnjenega 6.meseca starosti.
Sira pred ca 7,8 mesecem nisem dajala, le redko sem dala v zelenjavno juhico sveže nariban parmezan. Ga je rad jedel.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2005 10:55:53   
tinatona
Jaz mojemu vse kašice mešam z adaptiranim mlekom. Navadno mleko dobi edino v pire krompirju (ker ga delam za vse), sicer ga še ne uporabljam. Mu pa dajem že jogurtke in skutke... Z mlekom bom pa rajši še malo počakala.
Namesto riža mu jaz dajem rižolino. Riž pa ponavadi zakuham v kakšno zelenjavno juhico (namesto krompirja).

LP tina

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?