|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri likalnik
11.12.2009 19:02:30   
tajš@
Pozdravljeni,

želela si bi olajšati meni najmanj ljubo opravilo - likanje. Po celi študiji likalnikov sedaj sploh ne vem, ka kupiti. Najprej sem nameravala kupiti malo boljši parni likalnik, pa pravijo, da so parne postaje veliko boljše -imaste kaj izkušenj? Nato sem se navdušila nad naslednjima parnima postajama:
Bosch TDS 2515:
http://nakup.merkur.si/default.asp?s=/izdelek.asp%3Fid%3D0335%26izdelek%3D1432254-0000%26MySes%3DXZTPOQQONBS9XQ6NFGCA
ali Bosch TDS 2510.
Pa mi je trgovka rekla, da se naj raje odločim za parni likalni sistem, kjer je likalnikov držalo iz korka.
Sedaj pa sem že čisto izgubljena, pa prosim vas za pomoč pri odločitvi.

Hvala v naprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri likalnik
12.12.2009 16:52:44   
imee
Tudi jaz bi ti priporočila likalno postajo. Meni je res dosti boljša od običajnega likalnika. Glede ročaja pa bi jaz rekla, da je to čisto stvar navade oz. izbire. Predlagam, da v trgovini vzameš v roke enega in drugega in boš vrjetno takoj začutila kateri ti bolj odgovarja.

(odgovor članu tajš@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2009 18:46:58   
tajš@
Danes sem v Šparovem reklamnem listu videla, da prodajajo 40% ceneje (iz 119,90 EUR na 69,90 EUR)naslednjo likalno postajo: Singer Europa S:
http://www.ceneje.si/dom-in-vrt/umivanje-in-pranje/likalniki/singer-likalnik-europa-s_-_CX000E7EEA

Ali ima katera izkušnje s to postajo-kakšno je vaše mnenje?

(odgovor članu imee)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2009 8:07:13   
tajš@
Torej nič izkušenj s temi likalniki. Sedaj sem dodala v seznam še tretjega:
1. http://www.ceneje.si/dom-in-vrt/umivanje-in-pranje/likalniki/imetec-likalna-postaja-9613l_-_CX000ED856?tab=pod
Ta likalnik ima plutovinasto držalo, pritisk: 4,5 bar, posebnost pa je likalna plošča iz steklokeramike, moti me le precej neznana firma. Cena je 132 EUR.

Seveda še ostajata v mojem izboru prejšnja dva:
2. http://nakup.merkur.si/default.asp?s=/izdelek.asp%3Fid%3D0335%26izdelek%3D1432254-0000%26MySes%3DXZTPOQQONBS9XQ6NFGCA
Pritisk 5 barov, inox likalna ploskev, cena 169 EUR

3. http://www.ceneje.si/dom-in-vrt/umivanje-in-pranje/likalniki/singer-likalnik-europa-s_-_CX000E7EEA
Sedaj je ugodna cena tega likalnika v Sparu - 69 EUR, sicer ima 4 bare pritiska.

Kaj se bi ve odločile?

(odgovor članu tajš@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2009 10:00:59   
Neni13
Sicer ti ne iščeš takega, mogoče bo pa kateri drugi prav prišel nasvet..

Meni je ravno pred 14 dnevi crknil in ker imam doma novorojenčka sem mojega poslala po likalnik.user posted image user posted image
Prej sem malo na netu pogledala in mu naročila naj mi prnese kar iz Tuša, ta ki je v akciji za 10 nalepk.  Sem si mislila, kar bo pa bo..Braunov..

http://www.tus.si/index.php?NivoId=510
Moram povedati,da sem zelo zelo zadovoljna. user posted image user posted image
Imaš števec za koliko pare hočeš (do 6), točiš vodo izključno iz pipe, je malo težji,tako da ne rabiš nič pritisnit. Ročka super, spredaj špica, da lepo zlikaš..Srajco zlikam v šusu, samo enkrat greš skoz...

< Sporočilo je popravil Neni13 -- 17.12.2009 10:02:47 >

(odgovor članu tajš@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2009 21:30:25   
maja1488
Ok, rabim tuš zvezdice user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2009 21:37:56   
zmajaz
Saj pri parnih likalinikih niti ni toliko težava v tem, da bi toliko slabše likali, ampak še bolj v tem, da če imaš goro perila za zlikat, ti vmes parkrat vode zmanjka. V vroč likalnik je nekak ni dobro nalivati, pa tudi če jo, spet čakaš, da se dovolj segreje, da imaš paro ... Ti likalniki so za moje pojme uporabni samo kot dodatni likalnik, kadar moraš na hitrco zlikat kak kos oblačila. Parne postaje so večinoma dosti močnejše - redkokateri parni likalnik je dovolj močan, da je dovolj likanje oblačil z ene strani, pri parnih postajah pa to večinoma ni problem. Pa pare imaš dovolj za goooro perila. Glede znamke pa tudi tako - moja mama je kupila eno čist x znamko za smešno ceno, pa ji ravno tako dobro lika. Parne postaje so večinoma v redu - mislim, da kar koli od tega, kar si naštela, boš izbrala, bo v redu.

Osebno imam parno postajo od Elne, ima ročaj obložen s pluto, 1,2 l veliko posodo, pritsk pa 3,5 bar in sem zelo zadovoljna. Je pa stara že vsaj 10 let, pa še vedno odlično deluje.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 19.12.2009 21:41:37 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2009 23:15:51   
tofsi
Imela sem neko italjansko parno postajo- Vaporeto?. Ker je že stara 15 let sem se odločila za novo. Kupila sem Singerjevo likalno postajo za ca. 70€. Ker ljubiteljsko šivam sem mislila , da bo tako kot Singer šivalni stroj a sem se zmotila. Izpusta pare je premalo, likalna površina je mala, dolgo se segreva - skratka le senca prejšnjega likalnika. Naslednji dan sem ga vrnila v trgovini in potem kupila v Merkurju novega. Če veliko likate je vsekakor boljše držalo iz plute, sploh če se vam potijo roke.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2009 23:24:18   
tofsi

Kupila se tega. Zlo dober, a lika vseeno ne sam.

Likalnik DIESSE85, model 750

Cena: 189,90 €

Moč 1.932 W (1.100 W grelec vode in 800 W likalnik), tlak 4,5 bara, nastavitev jakosti pare od 0 do 120 g/min, "Multijet" sistem za izpust pare onemogoča kapljanje vode tudi pri vertikalnem likanju, možnost dolivanja vode med likanjem, enostavno izpiranje kotlička in sonde z vodo, inox kotliček za vodo prostornine 0,8 l, svetlobni indikator za pripravljeno paro in pomanjkanje vode, veliko snemljivo odlagališče za likalnik, garancija kotlička z grelcem 5 let.

(odgovor članu tofsi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?