kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Mi smo imeli peguet 807, katastrofa od avta, edino velik je. pa drsna vrata so zakon. Elektronika je zezala sto na uro, se na servisu niso vec vedeli kaj naredit. Jeseni sva kupila Opel Zafiro tourer. Ni tako velika, ampak ker nimamo vec toliko krame (vozicki, itd...) za otroke je cisto ok. Edino drsnih vrat nima, pa jih tudi ne pogresam tako zelo kot sem mislila. ocitno so otroci zrastli pa je lazje,he,he. kaj pa vw touran? tega ima par frendov in so vsi zadovoljni... Sam bi tule rekel katastrofa od servisa in ne od avta, sploh Peugotovi servisi pri nas so katastrofa. Kako pa kaj Zafira? Vidiš moj kolega prav pa Oplu drvarnica, zdaj ma pa Lancio Phedro (identično 807ki ali C8ki) pa je zadovoljen, kako bo z mojo šajtrgo pa povem čez leto dni. Do sedaj je bla OK, sam mašino so zribal, pa tapete so bolj kombijevske, ostalo dela, še žarnice ne crkujejo, res pa je da ma to v rokah Toni Jerovšek dr Citroen. Fiata je mel pa Marko Kavčič dr Fiat. Touran je premajhen drugače všečen avto, če ne rabiš ravno enoprostorca, med letnikom 2005 do 2007 2.0 motor je katastrofa, glave pokajo, kolega je zato vzel 1,9 in šiba ko urca, v tem rangu je sharan, sam to je drago ko pes. Kar se tiče pa totalke....khm....pokažte mi en avto, ki ga danes ne zlička do konca....temu se reče varnost, je treba mal fizike poznat.
|