|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katere plenice
28.9.2007 13:51:25   
sonček5
Pozdravljene punce

Sicer sem še v enem delu, rodila bom 29.10 pa vas sprašujem katere plenice za enkratno uporabo najraje uporabljate. Moram priznat da sem čist zmedena saj jih ne tržišču malo morje. Rada bi vaše izkušnje. Za začetek sem kupila New baby Pampers (1paket), za naprej pa se mi ne sanja:
Hvala za pomoč

Sonček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katere plenice
28.9.2007 13:54:32   
MiRaNi
Jaz uporabljam Pampers in Mullerjeve. Kakor kdaj. Ostalih pa še nisem poskusila.

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2007 14:02:10   
Strawberrie Cherrie
Ma ne kupuj si jih vnaprej, dokler ne boš vedela, katere plenice tvojemu user posted image najbolj ustrezajo. Tudi za Pampers ni ravno nujno, da mu bodo OK. 

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2007 14:05:34   
Anonimen
Jaz sem skozi kupovala Pampers, nikoli ni bilo nobenega problema. No, edino na začetku, ko še nisem znala povijat, pa tega nisem vedela. Sem preveč zraka puščala med pleničko in ritko. Se mora plenička čisto prilegat, da takoj popivna, preden vse skupaj steče na kraj, kjer potem premoči.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2007 14:14:05   
simona76
Jaz uporabljam Pampers in DM plenice, obojne so mi o.k. Pri prvem sem poskusila še druge, a so mi te dvojne najboljše. Težav (na koži) nam niso (zaenkrat) povzročile še nobene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2007 14:25:28   
Mojc
Res je najbolje, da sama probaš in vidiš. Mi smo prve mesece uporabljali New born od Pampers. Dobre so mi bile, ker imajo mrežico, ki malo oddvoji ritko od mokre in blatne (na začetku imajo tako ali tako tekoče blato) ritke. Ko smo to težo prerastli, sem nadaljevala s Pamperski. Activ fit imajo edine mrežco, a so za vsako večjo številko dražje (pa še manj jih je notri). Zato sem preizkušala še druge vrste (po moje vsaka proba en kup vrst plenic user posted image ). Npr. od Lidla so bile fajn, ker imajo zunanji indikator in takoj veš, kdaj so polne, sicer so  mi bile malo trde. Tudi od DM - ampak tiste eko, so podobne (brez indikatorja) - meni čisto ok. Pa še en kup drugih sem probala. Res je pa, da smo šele prišli na GH in se bo blato še spreminjalo.
Edino pri Activ Baby od Pampers sem opazila, da mi niso všeč- Mogoče je bilo naključje. To so te slavne planice - made in Poland. Mi smo po njih dobili vneto ritko. Ko sem malo zamenjala, je bilo bolje. Kaj pa vem, mogoče niso bile krive plenice.
Sem pa potem v Mullerju našla zelene Pamperske (zdajle se ne spomnim, kako se jim že reče), ki so lepo made in Germany in se mi tudi lepo obnesejo (sicer so pa zelo podobne Activ Baby). Prav tako sem v Mullerju našla veliko cenejše Activ fit-ke in sedaj kombiniramo oboje.

(odgovor članu simona76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2007 14:53:36   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Mojc

Sem pa potem v Mullerju našla zelene Pamperske (zdajle se ne spomnim, kako se jim že reče), ki so lepo made in Germany in se mi tudi lepo obnesejo (sicer so pa zelo podobne Activ Baby). Prav tako sem v Mullerju našla veliko cenejše Activ fit-ke in sedaj kombiniramo oboje.

Mi imamo zadnje čase te Pampers (baby dry). Res so zelo podobne Activ fitkam, le več jih je v paketu za isto ceno user posted image .

(odgovor članu Mojc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2007 16:42:51   
Blejka26
jaz jih tudi kopujem v Mullerju in sem z njim čist zadovoljna.Dobre so vse plenice sam da so delane za Nemčijo..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2007 17:14:38   
Klarita
Jaz za novorojenčka uporabljam Fixies 1 in Pampers 1, obojne nemške. Moram pa rečt, da Pampers 1 več vzdržijo kot Fixies, čeprav so tudi vredu.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2007 17:57:15   
hrabra miška
Jaz jih tudi kupujem v Mullerju od samega začetka in sem zadovoljna z njim.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2007 19:06:08   
ThinkPink
Meni osebno so najboljše Pampers, ampak samo tiste made in Germany (ne moreš verjeti kako neverjetno boljše so do made in Poland!!!!). probala pa sem že Mullerjeve in Lidlove, vendar so mi Pamperske najboljše, posebaj zaradi mrežice, ki loči dojenčovo ritko od kakanje, ki nekako pronica skozi to mrežico.

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2007 22:18:04   
Žabika
Jaz jih probala nisem veliko, uporabljamo pa Fixies, s katerimi sem res zadovoljna. Redko pride kaj čez, pa še smrdijo ne, če se Hana samo polula. Meni so super.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.9.2007 22:37:13   
Speedy07
uporablamo plenice iz mullerja,zame so res zelo dobri,pa pocen.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.9.2007 21:07:28   
tadejat
Mi smo probali že čisto vse in od nobenih ni imel alergije. Lansko leto je za RD dobil paket sparovih- sparky pa so premočile pa še alergijo je dobil. Trenutno uporabljamo čez noč pamperske, ker so zelo upojne in edine zdržijo suhost celo noč, podnevi pa lumijeve, ker so cenovno ugodnejše.

(odgovor članu Speedy07)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.9.2007 21:11:49   
Marogica
Nam Pampers niso ustrezale- so premočileuser posted image . Zato smo kupovali Huggies, sedaj pa imamo neke iz Lidla, že drugi paket, ki so super, pa poceni, mislim, da 7 ali 8 €. GOvorim o paketu za malčke, ne dojenčke....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tadejat)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.9.2007 21:45:05   
Anonimen
Take ki bi same skočile na rito user posted image .

Drugače pa vseh po malem in nobene se mi ne zdijo nič posebnega, ne v plus, ne v minus.

(odgovor članu sonček5)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.9.2007 22:09:30   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink

Meni osebno so najboljše Pampers, ampak samo tiste made in Germany (ne moreš verjeti kako neverjetno boljše so do made in Poland!!!!).

pod to se podpišem...

za nas velja isto,samo Pamperske in to obvezno nemškeuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?