Mojc -> RE: Katere plenice (28.9.2007 14:25:28)
|
Res je najbolje, da sama probaš in vidiš. Mi smo prve mesece uporabljali New born od Pampers. Dobre so mi bile, ker imajo mrežico, ki malo oddvoji ritko od mokre in blatne (na začetku imajo tako ali tako tekoče blato) ritke. Ko smo to težo prerastli, sem nadaljevala s Pamperski. Activ fit imajo edine mrežco, a so za vsako večjo številko dražje (pa še manj jih je notri). Zato sem preizkušala še druge vrste (po moje vsaka proba en kup vrst plenic [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]). Npr. od Lidla so bile fajn, ker imajo zunanji indikator in takoj veš, kdaj so polne, sicer so mi bile malo trde. Tudi od DM - ampak tiste eko, so podobne (brez indikatorja) - meni čisto ok. Pa še en kup drugih sem probala. Res je pa, da smo šele prišli na GH in se bo blato še spreminjalo. Edino pri Activ Baby od Pampers sem opazila, da mi niso všeč- Mogoče je bilo naključje. To so te slavne planice - made in Poland. Mi smo po njih dobili vneto ritko. Ko sem malo zamenjala, je bilo bolje. Kaj pa vem, mogoče niso bile krive plenice. Sem pa potem v Mullerju našla zelene Pamperske (zdajle se ne spomnim, kako se jim že reče), ki so lepo made in Germany in se mi tudi lepo obnesejo (sicer so pa zelo podobne Activ Baby). Prav tako sem v Mullerju našla veliko cenejše Activ fit-ke in sedaj kombiniramo oboje.
|
|
|
|