|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katere pleničke
23.7.2009 7:47:26   
janja.k
Zanima me, katere pleničke se vam zdijo najboljše. Pampers al kaj druzga? Pa cenovno?
Hvala in lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katere pleničke
23.7.2009 8:20:04   
Tanchy
Nam so pri prvem user posted image  tako kakovostno kot zelo ugodno cenovno najbolj odgovarjale plenice iz Mullerja. Poskusili smo tudi Pamperske, pa Mercatorjeve, enkrat celo iz Hoferja - te so bile  user posted image  pa še kaj, pa so bile Mullerjeve res še najboljše - so še vedno user posted image .

Za drugega imam pripravljene najprej Pamperske - ker ta malih številk v Mullerju ravno ni bilo, potem pa spet šaltamo na slednje, če bo vse ok.

Je pa itak odvisno od vsakega user posted image  posebej. Najbolje je poskusit, pa vidiš kaj vašemu paše.

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu janja.k)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2009 8:31:41   
Zofy
Mi uporabljamo od Hoferja in so mi super. PA ful so ugodne. Prvo leto pa smo Muellerjeve uporavljali, samo so pri cca 1. letu začele puščat in smo jih zamenjali s Hoferjevimi. So pa Muellerjeve ful debele napram vsem plenicam, ki so na trgu in so mogoče malo bolj smotane za poletje.
Tudi v DMu imajo plenice, samo meni niso preveč všeč. Za čez dan so ok, ponoči pa ne.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2009 9:09:51   
urška
muellerjeve, tako po kvaliteti kot cenovno.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2009 9:13:10   
anika87
Moj dojenček je star 1 mesec, do zdaj probala DM, Mueller, Pampers in Fixies, od vseh so najslabše Pamperske, drekec nam je že vsaj 5x prišel prek, najbrž ni bila slučajnost, da se je ravno v pamperskah tako pokakal...

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2009 9:18:28   
JAPE
Mullerjeve, dokler nismo odkrili Hoferjevih! Hoferjeve so najboljše od vseh naštetih za nas!

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2009 9:32:00   
iglu
Od vseh naštetih so ble meni najbolj všeč Hoferjeve, pol pa je dobila alergijo na njih (to se pač zgodi). No zdaj pa zvesto uporabljam LIDLOVE. Tudi te so meni super. Aja pa od E Leclark so tud fajne. Najbolje je, da sprobaš sama - boš mela na pretek časa in priložnosti.

Meni osebno npr. Mullerjeve sploh niso všeč, čeprav jih ženske na splošno ful hvalijo - saj pravim, sama moraš sprobat.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2009 9:49:40   
ksenija12
Hoferjeve, pri obeh..ampak zdaj smo se jih že skoraj rešili:)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu iglu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.7.2009 11:37:30   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: anika87
Moj dojenček je star 1 mesec, do zdaj probala DM, Mueller, Pampers in Fixies, od vseh so najslabše Pamperske, drekec nam je že vsaj 5x prišel prek, najbrž ni bila slučajnost, da se je ravno v pamperskah tako pokakal...

Se strinjam glede Pampersk - enkica so v redu, dvojkica so pa živi obup. Pri ta prvi sem jih imela en paket in bi jih bila najraje kar neporabljene vrgla stran, ker je ta mali VSAKIČ prišlo blato ven. Pri ta drugem sem pa že itak vedela, da jih ne smem kupiti. Tiste večje Active Fit so pa sicer v redu, ampak zelo drage. So skoraj 1x dražje od DM-ovih ali Hoferjevih, v kvaliteti pa po mojih izkušnjah ni neke bistvene razlike, tako da se mi noro zdi dajati toliko več za plenice, če niso toliko boljše.

Meni so najboljše plenice Babylove iz DM-a - a šele od velikosti 4-9 kg dalje, enkica in dvojkica so namreč grozno majčkene. Te plenice sem pri ta prvi uporabljala vseskozi, pa ji niso ne podnevi ne ponoči nikoli premočile. Pred kratkim sem pa ugotovila, da so tudi Hoferjeve zelo dobre. Tako da zdaj uporabljam večinoma Hoferjeve ali DM-ove (vendar ne Alana, ampak Babylove). Preizkusila sem tudi Müllerjeve, pa mi ni všeč to, da so tako trde in debele.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.7.2009 11:42:47   
Balonchy
Prežvečena tema...
Mal iskalnik uporabi in boš našla veliko tem o iskanem čudu user posted image

Drgač pa prisegam na Pamperske iz Muellerja! user posted image  

(odgovor članu janja.k)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.7.2009 11:47:46   
tikatonka
Pri prvem sem uporabljala samo pamperske. In tudi zdaj dva meseca samo Pamperske, sem pa vidla da ful hvalijo Hoferejeve in sem probala. Moram rečt da sem ful zadovoljna. Pa še cenovno so dosti ugodne.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu janja.k)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.7.2009 12:16:37   
Binny
Za podnevi imam "pampers made in poland", za ponoči pa "pampers made in germany", je razlika v kvaliteti in ceni

(odgovor članu janja.k)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.7.2009 12:41:16   
tosja
Štartali smo s Fixies, Pampers Activ Fit, trenutno pa Lidl user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu janja.k)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.7.2009 12:45:02   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy
Drgač pa prisegam na Pamperske iz Muellerja! user posted image  

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.7.2009 13:04:13   
zmajči25
Pamperske iz Mullerja so zakon. Probala nešteto vrst plenic, pa je tamala skozi rdečo rit imela, prepuščale so, bile so predebele in pretrde,.... pri vsaki vrsti sem našla nekaj pomanjkljivosti tako, da sem do konca vztrajala na Pamperskah iz Mullerja in tudi v drugo bom počela enako. Pampersove ActiveFitke pa so the best - tanke, mehke, ne premočijo, niso plastične in se vata v sredini plenice ne grudi, ko so polulane, kar se mi je pri vseh drugih (Hofer, Lidl, DM, Muller, Mercator,...) vedno dogajalo. Je pa res, da so med najdražjimi.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.7.2009 13:09:07   
vanilla
Ko se je tamala rodila smo začeli s Pampers Newborn - 2-5 kg.... So mi ble ful fajne, ker so tanke... Zato mi zdaj nobene plenice, ki so debele, niso všeč.
Probali Lumpijeve - predebele, drugače pa kar ok, vendar jih ne bom uporabljala.
DM-Babylove - super in jih tudi uporabljamo.
Pa tudi t.i. "poljske" Pamperske so čist ok in niso nikoli premočile niti nič.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.7.2009 8:20:21   
Anonimen
DM - Babylove so zakon - sprobali vse, kar je možno - ostali pri teh

(odgovor članu vanilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.7.2009 8:24:15   
botrca
Pampers...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.