zmajaz -> RE: Katere pleničke (23.7.2009 11:37:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: anika87 Moj dojenček je star 1 mesec, do zdaj probala DM, Mueller, Pampers in Fixies, od vseh so najslabše Pamperske, drekec nam je že vsaj 5x prišel prek, najbrž ni bila slučajnost, da se je ravno v pamperskah tako pokakal... Se strinjam glede Pampersk - enkica so v redu, dvojkica so pa živi obup. Pri ta prvi sem jih imela en paket in bi jih bila najraje kar neporabljene vrgla stran, ker je ta mali VSAKIČ prišlo blato ven. Pri ta drugem sem pa že itak vedela, da jih ne smem kupiti. Tiste večje Active Fit so pa sicer v redu, ampak zelo drage. So skoraj 1x dražje od DM-ovih ali Hoferjevih, v kvaliteti pa po mojih izkušnjah ni neke bistvene razlike, tako da se mi noro zdi dajati toliko več za plenice, če niso toliko boljše. Meni so najboljše plenice Babylove iz DM-a - a šele od velikosti 4-9 kg dalje, enkica in dvojkica so namreč grozno majčkene. Te plenice sem pri ta prvi uporabljala vseskozi, pa ji niso ne podnevi ne ponoči nikoli premočile. Pred kratkim sem pa ugotovila, da so tudi Hoferjeve zelo dobre. Tako da zdaj uporabljam večinoma Hoferjeve ali DM-ove (vendar ne Alana, ampak Babylove). Preizkusila sem tudi Müllerjeve, pa mi ni všeč to, da so tako trde in debele.
|
|
|
|