Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 10.6.2013 13:03:02
|
|
|
|
DeVilla
|
Na dnevni bazi Hidden Express, tedensko pa Farm Heroes Saga. Mahjong Trails sem obstala na zadnji nalogi, samo še čekiram, kako se ostali premikajo za mano... Razni Shit-villi me ne vidijo niti pod razno...
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 10.6.2013 13:08:57
|
|
|
|
nyna84
|
No, jaz sem se pa navdušila za en shitville Se dnevno relaksiram ob igranju Farmville2. Nič stresa, odlična (celo zabavna) grafika, vedno kakšne naloge/izzivi, drugače sem pa že čisto prava kmetica, s putkami, kravami, kozami in veliko njivo. Aja, sem igrala tudi Bubble Witch Saga, pa ker nisem mogla čez 55 level, je bilo čisto preveč stresno.
< Sporočilo je popravil nyna84 -- 10.6.2013 13:10:11 >
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 10.6.2013 13:20:08
|
|
|
|
DeVilla
|
Tele Sage so bolj smotane, ker te program ne spusti čez, ko ti meče smotane kombinacije, da jih nikakor ne moreš skupaj dat. Jaz sem zaradi tega nehala igrat ta cukrasto sago, ko si bonbončke skupaj kombiniral...
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 10.6.2013 13:31:32
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeVilla Tele Sage so bolj smotane, ker te program ne spusti čez, ko ti meče smotane kombinacije, da jih nikakor ne moreš skupaj dat. Jaz sem zaradi tega nehala igrat ta cukrasto sago, ko si bonbončke skupaj kombiniral... Candy Crush Saga? Probala in obupala. A veš uno, ko igraš isti level 50x, potem ti pa v 51. poskusu uspe v parih potezah in ne veš, al si res nor ali te le imajo za norca
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 10.6.2013 14:18:39
|
|
|
|
Liya82
|
Za glasbene navdusence SongPop, men je super ;)
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 10.6.2013 14:21:46
|
|
|
|
benika
|
Bingo
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 10.6.2013 16:30:07
|
|
|
|
BellaB
|
Tetris, angry birds in pet society (slednjega nism ful casa). Nasploh zelo malo igram, ko mi pac cajt dopusca...
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 10.6.2013 16:34:56
|
|
|
|
Nagajivkica
|
car town, poker....
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 10.6.2013 17:00:44
|
|
|
|
Flavia_
|
Scrabble in Astro Garden
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 10.6.2013 17:47:14
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: DeVilla Tele Sage so bolj smotane, ker te program ne spusti čez, ko ti meče smotane kombinacije, da jih nikakor ne moreš skupaj dat. Jaz sem zaradi tega nehala igrat ta cukrasto sago, ko si bonbončke skupaj kombiniral... Candy Crush Saga? Probala in obupala. A veš uno, ko igraš isti level 50x, potem ti pa v 51. poskusu uspe v parih potezah in ne veš, al si res nor ali te le imajo za norca š isti level 50x, potem ti pa v 51. poskusu uspe v parih potezah in ne veš, al si res nor ali te le imajo za norca user posted image Ne govori ko mi film poči na teh cukrastih bombončkih, zdej sem spet eno novo najdla, zelenjava s piščeti me tud zeza, pa farmo sem že imela, pa hiden cronicles, samo večinoma rabiš preveč prijateljev...
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 10.6.2013 19:26:35
|
|
|
|
alda
|
Nobene!
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 11.6.2013 10:25:45
|
|
|
|
KIKI****
|
Preko sparomata, mobitela in drugih aplikacij, za kako nagradno igro, sicer pa Criminal Case, amak z vremenom vse manj.
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 11.6.2013 13:42:50
|
|
|
|
petruska
|
Na FB-ju ne igram igric, se jih izogibam, prav tako vsakemu vabilo na to temo.
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 11.6.2013 15:23:24
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petruska Na FB-ju ne igram igric, se jih izogibam, prav tako vsakemu vabilo na to temo. enako.
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 15.6.2013 20:07:52
|
|
|
|
AnaLJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR Katere igrice igrate na FB, če jih igrate? FarmVille 2 in Farm Hero Saga.
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 16.6.2013 22:56:43
|
|
|
|
DeVilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: DeVilla Tele Sage so bolj smotane, ker te program ne spusti čez, ko ti meče smotane kombinacije, da jih nikakor ne moreš skupaj dat. Jaz sem zaradi tega nehala igrat ta cukrasto sago, ko si bonbončke skupaj kombiniral... Candy Crush Saga? Probala in obupala. A veš uno, ko igraš isti level 50x, potem ti pa v 51. poskusu uspe v parih potezah in ne veš, al si res nor ali te le imajo za norca Točno to!!! Ko prideš n-tič čez celo igrico v petih potezah! Zarad tega mi je bolj všeč Hidden express, ker moraš iskat skrite predmete, napisane v angleščini (učenje jezika) pa še čas imaš omejen...
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 17.6.2013 23:41:47
|
|
|
|
BellaB
|
Danes so zal ugasnili Pet society. Ceprav nisem neki casa igrala, mi je ful zal za mojo macko... :(
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 18.6.2013 17:58:55
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: BellaB Danes so zal ugasnili Pet society. Ceprav nisem neki casa igrala, mi je ful zal za mojo macko... :( Ratala ploščata? Ej punce...kje pa vam uspe igrat te špile? Doma? Med vikendi? Na poti domov?
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 18.6.2013 18:50:03
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: BellaB Danes so zal ugasnili Pet society. Ceprav nisem neki casa igrala, mi je ful zal za mojo macko... :( Ratala ploščata? Ej punce...kje pa vam uspe igrat te špile? Doma? Med vikendi? Na poti domov? doma, večinoma zvečer ko gre hči spat.
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 18.6.2013 20:41:59
|
|
|
|
constanca
|
Nobene. Ma cist nobene. Meni je luksuz, ce imam cas, da sploh preberem, kaj mate druge vse cas pocet. Kaka koza sem.
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 25.6.2013 18:41:51
|
|
|
|
Shorty_
|
Za vse ki se rade sprostite z igranjem igric, je to po novem mogoče tudi na Ringaraja.net http://www.ringaraja.net/igre
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 1.7.2013 16:39:27
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR Katere igrice igrate na FB, če jih igrate? Nobene. Všeč mi je možnost, da lahko blokiram te strani in tako tudi če mi je bilo poslano vabilo za igrice, ta ne pride do mene .
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 3.7.2013 23:38:39
|
|
|
|
BellaB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: BellaB Danes so zal ugasnili Pet society. Ceprav nisem neki casa igrala, mi je ful zal za mojo macko... :( Ratala ploščata? Ej punce...kje pa vam uspe igrat te špile? Doma? Med vikendi? Na poti domov? Ne ni ratala ploscata, preprosto izginla je ker so izklopli server. Ni vec... ne nje ne njenih mack. Ja no... gremo dalje. Ta prava Bella je se kako ziva in ni vec Bella ampak deBella :D Zdaj igram samo tetris in to preden grem spat, je casa za par rund, itak ima igrca varnostni sistem, da "zmanjka energije" in mors pac pocakat na naslednji dan da se napolni. Al pa placat. Ampak je v meni se vedno malo gorenjskega zlobnega sparovnega duha, tko da cici in caki.
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 4.7.2013 9:35:02
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR Katere igrice igrate na FB, če jih igrate? Nobene. Všeč mi je možnost, da lahko blokiram te strani in tako tudi če mi je bilo poslano vabilo za igrice, ta ne pride do mene . a mi lahko prosim razložiš kako to blokiraš? joj, kak mi gre no nekam
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?