Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 4.7.2013 11:08:50
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka a mi lahko prosim razložiš kako to blokiraš? joj, kak mi gre no nekam pri vsakem postu imaš na desni strani opcije, "skrij" na primer. potem, ko skriješ pa se pojavijo možnosti, da blokiraš od teh strani vse poste ali tega uporabnika. Če imaš preko telefona... na telefonu še nisem probala, pa bi po moje vseeno moglo nekje biti. Drži malo prst na ekranu posta, pa poglej, če se kaj odpre.
|
|
|
|
RE: Katere igrice igrate na FB 4.7.2013 19:23:32
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu pri vsakem postu imaš na desni strani opcije, "skrij" na primer. potem, ko skriješ pa se pojavijo možnosti, da blokiraš od teh strani vse poste ali tega uporabnika. Če imaš preko telefona... na telefonu še nisem probala, pa bi po moje vseeno moglo nekje biti. Drži malo prst na ekranu posta, pa poglej, če se kaj odpre. Če to ne bo šlo, potem pa: IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR Katere igrice igrate na FB, če jih igrate? Nobene. Všeč mi je možnost, da lahko blokiram te strani in tako tudi če mi je bilo poslano vabilo za igrice, ta ne pride do mene . a mi lahko prosim razložiš kako to blokiraš? joj, kak mi gre no nekam Ko ti nekdo pošlje prošnjo za igrice, greš na "aplikacijsko središče" (to najdeš med večimi možnostmi v menuju na levi strani), potem pa izbereš "prošnje" in tam zapreš prošnje na križec, nakar ti pokaže možnosti in klikneš "blokiraj stran ...." (pač tisto stran, na kateri so igrice). In po tistem od te strani ne boš več prejemala prošenj, tudi če ti kdo pošlje. Pazi pa da pomotoma ne klikneš možnosti, da blokiraš vse objave tega prijatelja, ki ti je poslal prošnjo za igre. Jaz imam zdaj kar mir, ko pridejo kakšne nove igre, spet blokiram in vsakič tako, pa je fajn. :)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?