|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katere igrače priporočate
28.10.2004 12:05:07   
sonjakk
Kmalu pride čas obderovanja, pa bi rada, da si izmenjamo informacije katere igrače imajo vaši otroci radi.Katere so bile vredne nakupa?
Jaz na vsak način lahko rečem, da od Tomy multifunkcionalna igrača 6 v 1 je zakon še sedaj pri 20 mesecih..., pa tudi polžek od Ficher Price s kockami za vstavljanje in melodijo.
Katere igrače pa naj mu kupim pri 20 mesecih?
Ali katere pozna od Fischer Price 'Peek-a-Blocks' - senzorične kozke, lahko v kombinaciji z slončkom, vlakom, tovornjakom ali vozičkom
(http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/2143/),
ali pa morda glasbeni vrtiljak:
http://www.infantino.info/default.cfm?Jezik=Si&Kat=03020601&ProdID=693...
Skrata čakam vaše izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
28.10.2004 12:21:36   
Lenny
Mi smo pri tej starosti začeli z Lego duplo kockami iz serije Mojster Miha, ki ga obožuje. Sploh se nama z :love: zdijo kocke super igračka in vidiva, da se navdušenje najinega "mojstra" stopnjuje. Zdaj pri dobrih dveh letih jih že prav pridno in kreativno sestavlja in kombinira. Z njimi se sam zamoti tudi do ene ure, tako da so pri naši hiši zlata vredne!
Pa prijetno nakupovanje daril!

(odgovor članu sonjakk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2004 12:34:57   
jožica-2
Sonjakk, vzela si mi vprašanje iz misli :bravo:, ravno to sem imela namen danes vprašat.

Tudi mene zanima s kakšnimi igračami se igrate s svojimi otroki? Naš sinček ima 18 mesecev in hodi v vrtec: tam imajo neskončno veliko igrač in vedno kaj raziskuje.

Doma pa mu razen enih navadnih kock in nekaj malenkosti sploh nismo kupili :ups: .
Problem je ker včasih tudi če sem zraven, nima veselja do igranja, raje se poistoveti z odraslimi in mi na vse načine hoče pomagat (pomivanje, pranje perila... :bravo:).

Prihajajo še daljši večeri... in ne predstavljam si kaj vse naj bi skupaj počela (drugače smo bili v glavnem vedno do teme zunaj).

Vesela bom, če mi iz izkušenj natrosite kaj idej za nakup igrač (pa da bo igrača več časa zanimiva in multifunkcionalna).

Hvala in :rozica:

Joži

(odgovor članu sonjakk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2004 12:47:17   
Luni
Pri nas je bila tabla riši-briši (magnetna od Tomy-ja) zakon, seveda Lego kocke (za to starost duplo), pa lažje puzzle so bile zanimive, revija CICIDO, pa garaža z avtki....

:muca:

(odgovor članu sonjakk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2004 13:29:12   
viva
Ker sem tudi sama hotela odpreti to temo ( se vidi da se bliža veseli december ), bi prosila za kakšen nasvet kakšne igrače so najbolj zanimive 5-6 mesečnikom.

(odgovor članu sonjakk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2004 22:00:30   
Anonimen
Pri našemu dveinpolletniku pa avtomobilčki, avtomobilčki in še enkrat avtomobilčki. Aja, pa seveda garaže, ki so navadne kartonaste škatle, bog ne daj, da kakšno vidi v smeteh. In če bi vedeli, kako se te avtomobilčki med seboj pogovarjajo! Kaj vse kupujejo na primer v trgovini? In kam vse se peljejo.
Aja, pa orodje. Posebno vrtalni stroj je zakon. Tisti plastični seveda. Pa videokasete Gasilec Samo. Pa knjigice, trenutno je aktualna Muca Copatarica, sicer pa razne pesmice. Pa kaj še? Aja, žogo si zelo rad podaja. Rad pa tudi kuha na malem plastičnem kuhalniku, ki je sicer zelo moderen, ima steklokeramično ploščo in pečico. Največje veselje pa je, ko je treba zamenjati baterije... To obvlada sedaj že sam.

(odgovor članu sonjakk)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2004 23:25:10   
lorelei
Naš dvoletnik je nor na lego kocke Duplo, strašno rad pa tudi kuha. Kupili smo mu majhen štedilnik, nekaj kozičk in plastično hrano. Zdaj že ve, kako se naredi zelenjavna juha, kaj je treba dat v golaž... Vedno, ko jaz kuham, kuha tudi on. In potem "papamo". :)-

Drugače pa so ga začele zanimati pravljice - najbolj mu je všeč debela knjiga s klasičnimi pravljicami - ure in ure opazuje ilustracije. Aja! Pa pobarvanke, v katere lahko lepi nalepke! Seveda se lepše barva z voščenkami (nam so najbolj všeč Giotto)kot barvicami. Najbolj pa je srečen, kadar sem na volji, da mu dam vodene barvice in čopič in lahko packa.:grrr:

V Italiji (mogoče tudi pri nas) se dobijo tudi različna plastična vozila in orodje, s katerim jih lahko razdreš in nazaj sestaviš. Polna so vijakov in matic - toplo priporočam, saj se ful razvija finomotorika in koncentracija.

Za plazilčka pa je ena najboljših igrač velika kartonasta hiša, v katero naredimo vrata in dve okni. Lahko jo polepimo s samolepljivimi folijami, ji nalepimo zavese, itd. To je bila pri nas dolgo najboljša igrača, saj se lahko otrok v njej igra, se vanjo skrije, k njemu na obisk prihajajo igrače - tako se uči gostoljubnosti in bontona... seveda pa rabi zraven mamico ali pa očka, ki se bo strašno matral, ko se bo tlačil vanjo...

Upam, da sem kaj pomagala. :sloncek::sloncek::sloncek:Vso srečo pri izbiri igrač!

(odgovor članu sonjakk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?