Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera zdravila lahko uzamem? 22.9.2009 19:28:17
|
|
|
|
Bojana82
|
Lekadol lahko vzameš mirne duše ........
|
|
|
|
RE: Katera zdravila lahko uzamem? 22.9.2009 19:31:55
|
|
|
|
Zala01
|
Ja, kot ti je Bojana odgovorila, lahko lekadol, če imaš zaštopan nos, si spiraj s fiziološko, nikakor z Operilom, drugega pa skoraj nimaš kaj. pa veliko čaja z limono, to pa nikoli ne škodi .
|
|
RE: Katera zdravila lahko uzamem? 22.9.2009 19:34:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi operil lahko!!
|
|
|
|
RE: Katera zdravila lahko uzamem? 22.9.2009 19:36:55
|
|
|
|
Tejča05
|
Ma nos niti ni tok kritičn se kr lepo puca, problem je v uču k se mi kr ulivajo vn solze in mam že čist zatečenga pa neki mi hoče it na kašlanje. No sej nos tut pušča sam ni pa še tok zabasan da ne bi mogla brez pripomočkov.. Hvala vseen, bom kr takoj lekadol uzela. lps
|
|
|
|
RE: Katera zdravila lahko uzamem? 22.9.2009 19:37:55
|
|
|
|
sayuri
|
Za pomiritev kašlja lahko vzameš SLezov sirup.
|
|
|
|
RE: Katera zdravila lahko uzamem? 22.9.2009 19:38:06
|
|
|
|
laura28
|
Ali pa pokliči v dežurno in ti bojo tam svetovali kaj in kako.
|
|
RE: Katera zdravila lahko uzamem? 22.9.2009 20:28:47
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tudi operil lahko!! Ni res, vsebuje vazokonstriktor, to pomeni, da oži žile in s tem lahko zmanjša prekrvavitev maternice, popkovnice,itd.
|
|
RE: Katera zdravila lahko uzamem? 22.9.2009 20:41:39
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tudi operil lahko!! Ni res, vsebuje vazokonstriktor, to pomeni, da oži žile in s tem lahko zmanjša prekrvavitev maternice, popkovnice,itd. Pušenjak je enkrat napisal, da Operil v majhnih količinah ne škodi. Pa G. mi je tudi svetovala, da naj 1x pošpricam v vsako nosnico zvečer, da bom lahko spala.
|
RE: Katera zdravila lahko uzamem? 22.9.2009 20:51:54
|
|
|
|
mateyka
|
paracetomol je edino zdravilo, ki ga nosečnice in dojenčki lahko jemljejo. lekadol je paracetomol, tako da mislim, da lahko vzameš lekadol brez problema. prvič slišim, da kje piše da ga nosečnice naj ne bi jemale. razen, če ima še kakšne druge sestavine notri poleg paracetomola?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 23:34:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katera zdravila lahko uzamem? 23.9.2009 8:32:12
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tudi operil lahko!! Ni res, vsebuje vazokonstriktor, to pomeni, da oži žile in s tem lahko zmanjša prekrvavitev maternice, popkovnice,itd. Pušenjak je enkrat napisal, da Operil v majhnih količinah ne škodi. Pa G. mi je tudi svetovala, da naj 1x pošpricam v vsako nosnico zvečer, da bom lahko spala. Men je tud G rekla da 1x na dan ni panike da lahko zvečer da lažje spiš!
|
|
RE: Katera zdravila lahko uzamem? 23.9.2009 11:49:06
|
|
|
|
MAŠKA
|
Meni je g rekla, da lekoadol lahko vzamem pri 38 vročine ali več, operil mi je v zgodnji nosečnosti prepovedala, lahko pa sem si mazala z mazilom za nos, ki sicer ni tako učinkovito kot operil, ampak boljše pa je vseeno kot nič. drugače pa res baje lekadol naj ne bi škodil Zdaj sem v 24 tednu in zopet močno prehlajena. Zvečer vzamem enkrat otroški Olinth, ki je podoben Operilu, upam, da ne bom naredila škode otročku
|
|
RE: Katera zdravila lahko uzamem? 23.9.2009 12:22:22
|
|
|
|
Mateja4
|
Lekadol čist komot....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?