|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katera krema...
1.7.2008 22:08:51   
Anonimen
... vsebuje saicilno kislino in benzoil peroksid?

Baje to dvoje naredi kožo lepo.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katera krema...
1.7.2008 22:11:04   
sunny24
mislim da je ena od Vichy, bom pogledala, pa ti napišem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.7.2008 22:12:03   
Felicita
http://www.ona-on.net/akne-necista-koza---tezave-vseh-starosti/

nekaj predlogov.
nej ti pa povem, da pri uporabi obeh sestavin odsvetujejo izpostavljanje UV žarkom, torej za poleti take kreme niso najbolj primerne.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2008 22:15:55   
sunny24
Sem mal zamešala. Milo za čiščenje braza je Neutrogena visibly clear 2 v 1, obstaja pa tudi krema in tonik (jih dobiš v lekarni al pa pri najbolšem sosedu).

Meni osebno je milo full v redu, lepo očisti kožo, krema in tonik pa mal manj, ker sem dobila še več podkožnih mozoljev, pa full agresivna se mi zdita.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.7.2008 23:21:55   
anajmad
Moja hči je imela ful aknasto kožo,polno mozoljev. Redno si je čistila in potem sem jo peljala še h kozmetičarki,da ji je očistila kožo(še sedaj gre vsaj 4x letno).
Sedaj uporablja čistilno peno od Afrodite,tonik od Afrodite,kremo Eucerin(za nečisto kožo) in čez dan rahlo tonirano kremo za problematično kožo od Biodroge. 1x na teden si očisti obraz s peelingom od Garnier in tudi taisto masko. Lahko rečem,da se ji je koža izboljšala za več kot 50%. Toda res moraš biti vztrajen,katera reč ti sploh odogovarja.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2008 10:21:31   
tinkamiška
Lakho uporabljaš to kremo tudi poleti, samo si moraš potem kožo zaščitit ali z kakšno dnevno obarvano kremo z zaščitnim faktorjem, ali pa kremo za sončenje...

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.7.2008 17:58:25   
rainbow
s tem, da moraš pazit, da si kupiš kremo za sončenje, ki ni mastna, da ti ne bo por mastila in dodatnih mozoljev delala.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Porod
MC09

Kako se vam je začel porod

sprožili so ga pred rokom (16%)

odtekla mi je voda (28%)

s popadki (39%)

sprožili so mi ga po roku (17%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!