Katera krema... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Anonimen -> Katera krema... (1.7.2008 22:08:51)

... vsebuje saicilno kislino in benzoil peroksid?

Baje to dvoje naredi kožo lepo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

sunny24 -> RE: Katera krema... (1.7.2008 22:11:04)

mislim da je ena od Vichy, bom pogledala, pa ti napišem...

Felicita -> RE: Katera krema... (1.7.2008 22:12:03)

http://www.ona-on.net/akne-necista-koza---tezave-vseh-starosti/

nekaj predlogov.
nej ti pa povem, da pri uporabi obeh sestavin odsvetujejo izpostavljanje UV žarkom, torej za poleti take kreme niso najbolj primerne.

sunny24 -> RE: Katera krema... (1.7.2008 22:15:55)

Sem mal zamešala. Milo za čiščenje braza je Neutrogena visibly clear 2 v 1, obstaja pa tudi krema in tonik (jih dobiš v lekarni al pa pri najbolšem sosedu).

Meni osebno je milo full v redu, lepo očisti kožo, krema in tonik pa mal manj, ker sem dobila še več podkožnih mozoljev, pa full agresivna se mi zdita.

anajmad -> RE: Katera krema... (1.7.2008 23:21:55)

Moja hči je imela ful aknasto kožo,polno mozoljev. Redno si je čistila in potem sem jo peljala še h kozmetičarki,da ji je očistila kožo(še sedaj gre vsaj 4x letno).
Sedaj uporablja čistilno peno od Afrodite,tonik od Afrodite,kremo Eucerin(za nečisto kožo) in čez dan rahlo tonirano kremo za problematično kožo od Biodroge. 1x na teden si očisti obraz s peelingom od Garnier in tudi taisto masko. Lahko rečem,da se ji je koža izboljšala za več kot 50%. Toda res moraš biti vztrajen,katera reč ti sploh odogovarja.

tinkamiška -> RE: Katera krema... (2.7.2008 10:21:31)

Lakho uporabljaš to kremo tudi poleti, samo si moraš potem kožo zaščitit ali z kakšno dnevno obarvano kremo z zaščitnim faktorjem, ali pa kremo za sončenje...

rainbow -> RE: Katera krema... (2.7.2008 17:58:25)

s tem, da moraš pazit, da si kupiš kremo za sončenje, ki ni mastna, da ti ne bo por mastila in dodatnih mozoljev delala.

Stran: [1]