Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 10:18:57
|
|
|
|
anajmad
|
Ej ste me pogruntale. Nisem hotela obešati na veliki zvon,ker je od začetka bolj kazalo tako:zmeden2: in sem bila tudi zaradi tega dva dni v bolnici. Jst res srčno upam,da bom tega:duda:donosila skoraj do kraja in da ne bi bil preveč radoveden,kot moja prejšnja dve.Držte mi:miska::miska::miska::miska:,da bi se v redu izteklo. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 10:23:00
|
|
|
|
k1
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: čestitam! :bravo::bravo::bravo: pa občudujem pogum, da ste se odločili še za enega... mi bomo verjetno kar pri eni ostali 9nebesa želim ti,da se vse izteče tako kot mora, pa da :duda: vzdrži do konca! :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 10:23:16
|
|
|
|
eva1
|
ČESTITKE!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: In držimo pesti, da bo tokrat vse ok:miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 10:28:51
|
|
|
|
Anonimen
|
U, čestitke. Vso srečo do konca in naprej.
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 10:33:26
|
|
|
|
india
|
Iskrene čestitke in res najboljše želje tudi s štajerskega konca Temu malčku pa kar povej, da je pomlad zelo lep čas za začetek življenja!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 10:35:44
|
|
|
|
Seven*
|
Cestitam! Veliko pocivat!
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 10:36:41
|
|
|
|
Maxica
|
Čestitke:rozica:, čestitke:rozica:, čestitke:rozica: in eno lepo in zdravo nosečnost ti želim.:miska: Pa da bi ga nosila polnih 40.tednov, da bi si že na koncu sama želela, da naj se zdaj pa že vendarle rodi.:)
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 10:37:09
|
|
|
|
gamini
|
Čestitamo:rozica::rozica::rozica: in držimo pesti:bravo:!
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 10:44:34
|
|
|
|
anajmad
|
Hvala punce.Sedaj,ko so hormoni na delu,sem se kar:((:((:((ob vaših željah.Je pa res,da tega:duda: čuva poseben:angel:. en lp:morje:D.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2005 10:46:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 10:49:12
|
|
|
|
Maček Muri
|
:bravo: Držim vse štiri pesti, da boš imela lepo nosečnost in zdravega :duda:
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 10:51:41
|
|
|
|
cmokec
|
:bravo::bravo: Vedla sem, da boš ponovno nosečka, ampak sedaj sem pa tako vesela, da ne morem verjet. :)- :rozica::sloncek::rozica: ČESTITKE DRAGA NOSEČKA :rozica::sloncek::rozica: Vse bo v redu. Boš vidla. Čuva te vaš Vid, ne more it kaj narobe. Ti se samo veseli utripajočega srčka v tebi, povej mu, da je najbolj zaželjen na tem svetu. Odmisli vse črno in vsak dan posebej uživaj srečo, ki se ti nasmiha. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Draga Damjana, polnih 40 tednov nosečnosti ti želim. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: "ne more biti drugače, kot da je danes en res lep dan. to je novička, da nebi mogla bit boljša. ko bi me vidla, kako nasmejana berem tvoje besede sreče"
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 10:54:51
|
|
|
|
frutka_
|
Damjana iskrene čestitke! Veliiiiiko pozitivnih misli na novo pikico, čimmanj radovednosti do zaključene nosečnosti (to velja za piko-poko) in tebi mirno prestane noči v objemčku moža in hčerkice! LP
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 11:13:18
|
|
|
|
Jančika_
|
Damjana:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:! Veliko sreče:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 11:31:13
|
|
|
|
dinika
|
Čestitke in držim pesti:bravo::bravo::bravo: :pujs:za srečo
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 11:45:33
|
|
|
|
urši*
|
:bravo::bravo: držimo pesti:pujs: :bravo::bravo:
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 12:05:46
|
|
|
|
baguSka
|
vse naj naj ti želim in velik sreče :rozica::rozica::rozica::rozica: pa počivanja :grrr:;)
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 12:06:34
|
|
|
|
benika
|
:bravo::bravo:Bravo, bravo.....mali :angel: naj sedaj čuva tebe in malo :duda:, da bo vse ok. Srečno:pujs::pujs::pujs:
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 12:11:32
|
|
|
|
spacey
|
Ooooo Damjana, kaka lepa novica. 9nebesa Čestitke! :bravo: Sem ful vesela za vas in želim ti da bo vse ok, kar tudi mora bit! Čuvaj se in pazi na bušija. :rozica:
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 12:29:57
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: končnoooooooo!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: no res naj vaju :angel::angel::angel::angel::angel:čuvajo in vaju bojo ker vam je uspelo po tolikih bitkah:bravo::bravo::bravo::bravo:se dio chiude una porta e sempre per aprirne un altra;) lp,Katja&timi&neva6:morje::morje::morje::morje:
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 12:32:27
|
|
|
|
kofetek2010
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: rikverc damjana! vse bo še OK, razvajat se pa le pusti! :)
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 12:49:55
|
|
|
|
lin
|
Anajmad:bravo::bravo: Mogoče ne spada sem, ampak vseeno ,veste kdo bo še srečka:nosecka:? Dejmo možgančke napet,koga ni že dosti cajta na rr?Koga pogrešate? No vam pomagam? Naj vam bo! Taj 2004:bravo::bravo::bravo::bravo:,Rok ima februarja.Upam da nebo huda ker sem jo razkrila,no sej je že ne dan sama razkrila samo ne ta tem forumu
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 13:33:37
|
|
|
|
sasi
|
Bravo:bravo::bravo::bravo:! To je pa lepo:darilo:! Tudi jaz ti cestitam:nosecka: in želim vso srečo tebi in tvoji:duda:. Lepe pozdravčke in da boš čimprej začutila :metulj::metulj::metulj::metulj: v trebuščku.
|
|
|
|
Katera je nova srečka nosečka? 6.8.2005 14:23:16
|
|
|
|
SašaR
|
Čestitam in držim pesti!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?