Katera je nova srečka nosečka? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maxica -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 10:04:26)

A smo mogoče že ugotovili, katera "presrečna" je pisala prejšnji dan post "Novica"? Katera je nova srečka:nosecka:? Anajmad?
:ups:matr, sm firbčna...:ups:

anajmad -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 10:18:57)

Ej ste me pogruntale. Nisem hotela obešati na veliki zvon,ker je od začetka bolj kazalo tako:zmeden2: in sem bila tudi zaradi tega dva dni v bolnici.
Jst res srčno upam,da bom tega:duda:donosila skoraj do kraja in da ne bi bil preveč radoveden,kot moja prejšnja dve.Držte mi:miska::miska::miska::miska:,da bi se v redu izteklo.
en lp:morje:D.

k1 -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 10:23:00)

:bravo::bravo::bravo::bravo: čestitam! :bravo::bravo::bravo:

pa občudujem pogum, da ste se odločili še za enega... mi bomo verjetno kar pri eni ostali 9nebesa

želim ti,da se vse izteče tako kot mora, pa da :duda: vzdrži do konca! :sloncek::sloncek::sloncek:

eva1 -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 10:23:16)

ČESTITKE!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
In držimo pesti, da bo tokrat vse ok:miska::miska::miska::miska::miska:

Anonimen -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 10:28:51)

U, čestitke. Vso srečo do konca in naprej.

india -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 10:33:26)

Iskrene čestitke in res najboljše želje tudi s štajerskega konca Temu malčku pa kar povej, da je pomlad zelo lep čas za začetek življenja!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Seven* -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 10:35:44)

Cestitam! Veliko pocivat!

Maxica -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 10:36:41)

Čestitke:rozica:, čestitke:rozica:, čestitke:rozica: in eno lepo in zdravo nosečnost ti želim.:miska: Pa da bi ga nosila polnih 40.tednov, da bi si že na koncu sama želela, da naj se zdaj pa že vendarle rodi.:)

gamini -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 10:37:09)

Čestitamo:rozica::rozica::rozica:
in držimo pesti:bravo:!

anajmad -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 10:44:34)

Hvala punce.Sedaj,ko so hormoni na delu,sem se kar:((:((:((ob vaših željah.Je pa res,da tega:duda: čuva poseben:angel:.
en lp:morje:D.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.8.2005 10:46:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Maček Muri -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 10:49:12)

:bravo: Držim vse štiri pesti, da boš imela lepo nosečnost in zdravega :duda:

cmokec -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 10:51:41)

:bravo::bravo: Vedla sem, da boš ponovno nosečka, ampak sedaj sem pa tako vesela, da ne morem verjet. :)-

:rozica::sloncek::rozica: ČESTITKE DRAGA NOSEČKA :rozica::sloncek::rozica:

Vse bo v redu. Boš vidla. Čuva te vaš Vid, ne more it kaj narobe. Ti se samo veseli utripajočega srčka v tebi, povej mu, da je najbolj zaželjen na tem svetu. Odmisli vse črno in vsak dan posebej uživaj srečo, ki se ti nasmiha.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Draga Damjana, polnih 40 tednov nosečnosti ti želim.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

"ne more biti drugače, kot da je danes en res lep dan. to je novička, da nebi mogla bit boljša. ko bi me vidla, kako nasmejana berem tvoje besede sreče"

frutka_ -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 10:54:51)

Damjana iskrene čestitke!

Veliiiiiko pozitivnih misli na novo pikico, čimmanj radovednosti do zaključene nosečnosti (to velja za piko-poko) in tebi mirno prestane noči v objemčku moža in hčerkice!

LP

Jančika_ -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 11:13:18)

Damjana:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:! Veliko sreče:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!

dinika -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 11:31:13)

Čestitke in držim pesti:bravo::bravo::bravo:
:pujs:za srečo

urši* -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 11:45:33)

:bravo::bravo:
držimo pesti:pujs:
:bravo::bravo:

baguSka -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 12:05:46)

vse naj naj ti želim in velik sreče :rozica::rozica::rozica::rozica:

pa počivanja :grrr:;)

benika -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 12:06:34)

:bravo::bravo:Bravo, bravo.....mali :angel: naj sedaj čuva tebe in malo :duda:, da bo vse ok.

Srečno:pujs::pujs::pujs:

spacey -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 12:11:32)

Ooooo Damjana, kaka lepa novica. 9nebesa Čestitke! :bravo: Sem ful vesela za vas in želim ti da bo vse ok, kar tudi mora bit! Čuvaj se in pazi na bušija. :rozica:

KATY&TIMMY -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 12:29:57)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
končnoooooooo!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
no res naj vaju :angel::angel::angel::angel::angel:čuvajo in vaju bojo ker vam je uspelo po tolikih bitkah:bravo::bravo::bravo::bravo:se dio chiude una porta e sempre per aprirne un altra;)
lp,Katja&timi&neva6:morje::morje::morje::morje:

kofetek2010 -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 12:32:27)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

rikverc damjana!

vse bo še OK, razvajat se pa le pusti! :)

lin -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 12:49:55)

Anajmad:bravo::bravo:
Mogoče ne spada sem, ampak vseeno ,veste kdo bo še srečka:nosecka:?
Dejmo možgančke napet,koga ni že dosti cajta na rr?Koga pogrešate?
No vam pomagam? Naj vam bo! Taj 2004:bravo::bravo::bravo::bravo:,Rok ima februarja.Upam da nebo huda ker sem jo razkrila,no sej je že ne dan sama razkrila samo ne ta tem forumu

sasi -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 13:33:37)

Bravo:bravo::bravo::bravo:!

To je pa lepo:darilo:!

Tudi jaz ti cestitam:nosecka: in želim vso srečo tebi in tvoji:duda:.

Lepe pozdravčke in da boš čimprej začutila :metulj::metulj::metulj::metulj: v trebuščku.

SašaR -> Katera je nova srečka nosečka? (6.8.2005 14:23:16)

Čestitam in držim pesti!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>