|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katera banka
15.5.2013 8:27:36   
Julija08
Dokončno mi je prekipelo in bom zamenjala banko, sedaj pa katero, zakaj???

Sedaj imam NLB. Katera je trenutno najugodnejša?
Imam pa še kredit cca. 10 jurjev in bi morala na novi banki vzeti kredit, da poplačam tega na tej, a kdo ve kakšen je postopek in ali je ful zakomplicirano?

< Sporočilo je popravil Julija08 -- 15.5.2013 8:28:01 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katera banka
15.5.2013 9:05:02   
petea
Morda ti bo za lažjo analizo in odločitev pomagala spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije o menjavi bank in o stroških poslovanja

Postopek menjave banke je kar enostaven. Samo ne pozabi sporočiti novega TRR ustreznim službam (delodajalcu, CSD, podjetjem, pri katerih imaš 'trajnike' ...).

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2013 10:16:22   
Petka09
Sama še nisem delala analiz, vendar v reviji Moje finance vsake toliko naredijo analizo več bank in potem katera je najugodnejša kar se tiče opazovanih parametrov (provizije za dvig na drugih bankomatih, obresti za vezave, provizija za spletno plačevanje položnic, itd.). Vedno se nekako izkaže za najboljšo Delavska hranilnica ali pa Deželna banka Slovenije.
Odvisno pa je kaj ti je pomembno oz. katere bančne storitve največ uporabljaš.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2013 10:34:41   
mateyka
jaz sem zamenjala pred leti NLB za SKB in mi ni žal.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2013 10:41:01   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Dokončno mi je prekipelo in bom zamenjala banko, sedaj pa katero, zakaj???

Zakaj ti je prekipelo?

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2013 11:56:41   
Julija08
Ker ko sem imela trajnik za kredit, nisem imela na računu dovolj denarja in sem potem čez 5 dni obrok plačala preko Teledoma in mi una baje nekaj ni zaključila (to mi je rekla na banki) al kaj in so mi potem kar pobot kredita naredili (še enkrat trgali), ko sem ugotovila sem jim poslala mail preko Klika (2x) in po skoraj tednu dni mi ni še nihče odgovoril in še vedno imam na računu minus za obrok kredita.
Pa jaz vse razumem, da se napaka zgodi in vse to, ampak na živce mi gre ta njihova ignoranca in to ni bilo prvič.
S tem, da sem jaz zelo dobra stranka (imam limit, kredit, kartice, včasih nimam gor denarja, ko imam trajnik, kar seveda fajn plačam), limit so mi odobrili za pol leta (kar spet stane-vsako podaljšanje) komitent sem pa že več kot 20 let, s tem da nikoli nisem imela problemov z odplačevanjem ničesar, razen to da občasno nimam gor ko mi trgajo kredit in potem to v roku 14 dni plačam!!!!

Se mi prav zamalo zdi!....v glavnem grem:))))

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2013 14:00:44   
štrumfek
NLB menjala za delavsko hranilnico...
priporočam

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2013 15:40:19   
nyna84

S tem, da sem jaz zelo dobra stranka (imam limit, kredit, kartice, včasih nimam gor denarja, ko imam trajnik, kar seveda fajn plačam), limit so mi odobrili za pol leta (kar spet stane-vsako podaljšanje) komitent sem pa že več kot 20 let, s tem da nikoli nisem imela problemov z odplačevanjem ničesar, razen to da občasno nimam gor ko mi trgajo kredit in potem to v roku 14 dni plačam!!!!

user posted image user posted image user posted image
To se tako dobro bere. Toliko sem zapufana, da se banki splača, da sem njihov komitent, ker na meni vsak mesec mastno služijo. user posted image
Nikoli nisem tako pomislila, ampak imaš prav. Bom poklicala jutri na banko, da preverim, če imajo za "dobre stranke" kakšne dodatne ugodnosti. user posted image

Sparkasse je tudi kar ugodna. NLB in NKBM (tam sem jaz) so daleč najslabše banke. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2013 15:59:56   
liliana

Ker ko sem imela trajnik za kredit, nisem imela na računu dovolj denarja in sem potem čez 5 dni obrok plačala preko Teledoma in mi una baje nekaj ni zaključila (to mi je rekla na banki) al kaj in so mi potem kar pobot kredita naredili (še enkrat trgali), ko sem ugotovila sem jim poslala mail preko Klika (2x) in po skoraj tednu dni mi ni še nihče odgovoril in še vedno imam na računu minus za obrok kredita.
Pa jaz vse razumem, da se napaka zgodi in vse to, ampak na živce mi gre ta njihova ignoranca in to ni bilo prvič.

Se mi prav zamalo zdi!....v glavnem grem:))))

Glede na to, kakšen dober komitent banke si, te bodo v vsaki banki veseli in boš ti lahko postavljala pogoje.......user posted image

Drugače pa glede na tvoje zahteve ti verjetno tu ne bomo mogli pomagati in boš morala iti od banke do banke (ali pa vsaj na njihove internetne strani) in preštudirati njihove pogoje in zamudne obresti....kakšne so, če prekoračiš limit, če ne plačaš kredita v roku....in se potem odločiti glede na višino le-tega......

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2013 16:40:26   
tajtaja
Jaz ti predlagam Raiffeisen banko.
So zelo zelo prijazni, uslužni, uredijo ti vse.  Sigurno ne boš razočarana.

Ko bi le bile vse banke do svojih strank tako OK bi bilo marsikaj prihranjenega in olajšanega, marsikatera pot pa prišparana.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.5.2013 17:44:32   
_saskia_
Priporočam delavsko hranilnico.
Prijazni zaposleni, ugodno poslovanje, fajn e-poslovanje+poceni provizije...

Najbolje, da še mal pogooglašuser posted image

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.5.2013 8:10:43   
bskrle
Kredita ni treba prenesti, lahko narediš samo trajnik iz ene na drugo banko za plačilo

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu _saskia_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.5.2013 9:00:03   
Julija08

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

user posted image user posted image user posted image
To se tako dobro bere. Toliko sem zapufana, da se banki splača, da sem njihov komitent, ker na meni vsak mesec mastno služijo. user posted image
Nikoli nisem tako pomislila, ampak imaš prav. Bom poklicala jutri na banko, da preverim, če imajo za "dobre stranke" kakšne dodatne ugodnosti. user posted image

Sparkasse je tudi kar ugodna. NLB in NKBM (tam sem jaz) so daleč najslabše banke. user posted image

lej, dejansko je res....niso dobre stranke tisti ki imajo + na računu in so brez kredita, limita itd...dobre stranke smo tisti, ki vsak mesec fajn plačujemo za svoje minuse....če samo sešteješ kolk ti trgajo za vsako kartico (letna članarina), pa stroški odobritve limita (cca. 30€), pa vse ma ziher nanese na leto eno pošteno plačo;)))

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2013 10:09:31   
liliana

lej, dejansko je res....niso dobre stranke tisti ki imajo + na računu in so brez kredita, limita itd...dobre stranke smo tisti, ki vsak mesec fajn plačujemo za svoje minuse....če samo sešteješ kolk ti trgajo za vsako kartico (letna članarina), pa stroški odobritve limita (cca. 30€), pa vse ma ziher nanese na leto eno pošteno plačo;)))

Nihče te ne sili imeti nekaj kartic in limita......prav tako ne še limita prekoračenega.......in preden podpišeš pogodbo za limit, za kartico, za kredit.....si pač prebereš kaj vse se ti bo zgodilo in kaj vse boš za določeno storitev morala plačati......samo kdo bi to bral......

< Sporočilo je popravil liliana -- 16.5.2013 10:10:33 >

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.5.2013 11:59:49   
Julija08
a sem mogoče rekla, da me kdo sili....pa ja ko sem dobila kredit sem MORALA vzeti še kreditno kartico.
In tukaj se ne pogovarjamo o tem kdo kaj prebere in kdo ne, ampak gre za to katera banka je najcenješa in komitentom prijazna. Kar NLB definitivno ni!!!

In evo danes so mi po enem tednu obrok kredita z mojega računa sprostili obrok kredita, in noben me ni niti obvestil niti nič...jaz sem jim poslala 2 maila...in me noben ne J*****
Ko sem klicala na Teledom pa mi je rekla, da so prešli na nek avtomatski način....pa boli mene na kaj so oni prešli....ne živce mi gre njihova ignoranca nič drugega in zato grem ne zato ker so najdražji....

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.5.2013 12:06:10   
petea
Zakaj si morala vzeti kreditno kartico ob kreditu?
Moj dragi je njihov komitent, ima kredit, kreditne kartice pa ne.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.5.2013 21:05:31   
nananaja

a sem mogoče rekla, da me kdo sili....pa ja ko sem dobila kredit sem MORALA vzeti še kreditno kartico.
In tukaj se ne pogovarjamo o tem kdo kaj prebere in kdo ne, ampak gre za to katera banka je najcenješa in komitentom prijazna. Kar NLB definitivno ni!!!

In evo danes so mi po enem tednu obrok kredita z mojega računa sprostili obrok kredita, in noben me ni niti obvestil niti nič...jaz sem jim poslala 2 maila...in me noben ne J*****
Ko sem klicala na Teledom pa mi je rekla, da so prešli na nek avtomatski način....pa boli mene na kaj so oni prešli....ne živce mi gre njihova ignoranca nič drugega in zato grem ne zato ker so najdražji....

Že že, da se gre za to, katera banka je cenejša, prijazna pa je za moje pojme težko katera. Moj dragi (komitent ene srednje cenovno ugodne banke) je pred leti zaradi kredita zaprosil za izredni limit, so mi prijazo ponudili listek za avtomatsko podaljševanje, da mu ne bo treba paziti na podaljševanje... niso pa toliko prijazni, da bi vsako leto malo pred podaljšanjem s pošto opozorili, da mu bodo limit avtomatsko podaljšali, četudi je imel negativno stanje le kratek čas, po treh letih plusa sem znorela in ga odvlekla to ukinit, ko so mu že ene petič podaljšali brez najave in to seveda zaračunali. So pa strašansko prijazni s pošiljanjem raznoraznih reklam in podobnega.

Sem pa jaz definitivno zelo slaba stranka za banke, ker sem preškrt, da bi šla v minus, kaj šele prekoračitev limita... sem raj brez nekaj ugodja in lepote.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?