Julija08 -> RE: Katera banka (16.5.2013 9:00:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: Julija08 S tem, da sem jaz zelo dobra stranka (imam limit, kredit, kartice, včasih nimam gor denarja, ko imam trajnik, kar seveda fajn plačam), limit so mi odobrili za pol leta (kar spet stane-vsako podaljšanje) komitent sem pa že več kot 20 let, s tem da nikoli nisem imela problemov z odplačevanjem ničesar, razen to da občasno nimam gor ko mi trgajo kredit in potem to v roku 14 dni plačam!!!! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] To se tako dobro bere. Toliko sem zapufana, da se banki splača, da sem njihov komitent, ker na meni vsak mesec mastno služijo. [sm=smiley36.gif] Nikoli nisem tako pomislila, ampak imaš prav. Bom poklicala jutri na banko, da preverim, če imajo za "dobre stranke" kakšne dodatne ugodnosti. [sm=jezicek.gif] Sparkasse je tudi kar ugodna. NLB in NKBM (tam sem jaz) so daleč najslabše banke. [sm=zmeden.gif] lej, dejansko je res....niso dobre stranke tisti ki imajo + na računu in so brez kredita, limita itd...dobre stranke smo tisti, ki vsak mesec fajn plačujemo za svoje minuse....če samo sešteješ kolk ti trgajo za vsako kartico (letna članarina), pa stroški odobritve limita (cca. 30€), pa vse ma ziher nanese na leto eno pošteno plačo;)))
|
|
|
|