Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:18:40
|
|
|
|
.ču
|
....hrana? (pogrešam smeškota,ki se oblizuje) Evo,čas kosila pa dejmo eno na to temo,da se nam bojo mal sline cedile. Včerej smo se šle kako kera zgleda,dons pa povejmo kaj najraje jemo,al pa česa sploh ne maramo. Če jes sama zase najprej povem,sploh ne morem izpostavt samo ene stvari,ker jem čist vse.Mi je pa italjanska kuhna in njihovi makaroni z omakami na tisoč in en način zakon. Da o sladicah(tiramisu) in sladoledu sploh ne govorim. Poj pa kakšni sirovi štruklji,al pa marelični cmoki,take in drugačne juhce,... Ma evo,se mi že sline cedijo,grem kr naprej kuhat. Lp:)
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:19:53
|
|
|
|
baguSka
|
mnjami - palačinke fuj - klobase
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:22:39
|
|
|
|
ČITA
|
Fuj - VAMPI, Njam - ribe (brancin, orada), školjke, zelenjava, njoki s kakšno dobro omakico, v glavnem skoraj vse (se vidi na moji riti), najbolj njam pa ČOKOLADA.
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:22:50
|
|
|
|
biba77
|
Tezko recem: kaka solata (nadgradnja sopske) ribe Sladica: palacinke Fuj: tlacenka, vampi
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:23:26
|
|
|
|
malika
|
U več jih je. na prvem mestu italijanska in grška (ampak tista original) kuhinja, doma pa rada packam smetanove omakice,...:bravo: Joj ne mi tega delat!!!!! A veš, da sem nosečka in skoz lačna, joj spet moram nekaj jest :)-
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:25:26
|
|
|
|
Maja**
|
Fuj: vse kar vsebuje ocvirke in pravo mast (v moji kuhinji tega ni!) Njami: sadje, zelenjava
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:25:32
|
|
|
|
ČITA
|
Pa še za 16 m sinkota da povem: FUJ - mleko, špinača in kakšni sumljivi mamini zvarki NJAM - hrenovka na tisoč in en način Vsako jutro OBEVZNO poje hrenovko. Če je ne dobi je cel dan siten. Meni gre na bruhanje ko jih vidim (pa jih samo skuham), tamal jih pa vsak dan s takim užitkom pozoba da je joj.
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:26:28
|
|
|
|
.ču
|
Men se zdi,da so VAMPI ena taka jed k jo pa res ful ljudi ne mara:zmeden:Jes tud vampe namreč jem,bi mogla to posebej poudart,zgleda:zmeden2: Sam zej me pa zanima,zakaj glih vampi? Verjetn zato k mal smri k se huhajo,al kaj:zmeden2:
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:28:07
|
|
|
|
Anonimen
|
NJAM : morska hrana, testenine, solate na tisoč in en način, pire krompir, ocrvt sir + pomfri, filan piščanc, svinjska rebra .... BLJAK: žolca (ne vem kako se pravilno reče)
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:28:14
|
|
|
|
malika
|
Čita pri nas isto. Če ni hrenovke zjutraj, ne bo jedel čisto nič drugega. meni je slabo,ko jih samo vidim in zavoham, mali pa nori od veselja zraven.:)-
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Vampi njam!!!!
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:28:57
|
|
|
|
baguSka
|
Vampi so zakon!!!!:bravo:
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:29:28
|
|
|
|
*NaTaŠa*
|
Vampi bljak, zato ker so k frotiraste prežvečene brisače. Mnjami pa vešalica s kajmakom, vse solate, kitajska pa še kaj bi se našlo.
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:29:52
|
|
|
|
Bela
|
Obožujem mineštre!!! Ne maram mesa!!!
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:30:28
|
|
|
|
Sara3
|
+ vse kar ni preveč zdravo - pizza, hamburger, pomfri, klobase, panceta, ..... - zelenjava na tisoč in en način. No, da ne bom pretiravala pojem tudi kakšno solato (ki jo sama naredim)in špinačo.
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:31:11
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz pa imam najraje kotajsko hrano, za tem pa špagete(ki jih sama naredim ali pa moj ata). Fuj pa je marsikaj: svinjsko meso(razen dunajski), vampi, krvavice, kašnate.....in še bi se kaj našlo. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:31:43
|
|
|
|
tinkamiška
|
joj jst sem tud lačna, mam skor vse rada, bi blo za mene bolš napisat česa nimam:)-:)-:)-
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:32:50
|
|
|
|
biba77
|
Pikacu, zato, ker smo jih v vrtcu morali vedno vse pojest in sem parkrat bruhala po njih. So pa bili trdi kot zvecilne. Vem, da se jih da zelo okusno pripravit, samo jaz se ne morem premagat, da bi jih jedla. Sicer pa je dobro kruh namakat v omakco, ki je zraven. :)
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:37:50
|
|
|
|
Dadi
|
U njami njami je:grška, kitajska, mehiška hrana, morska...vse kar ma vsaj mal vonja po tem. Tudi pašte na tisoč in en način, ravioli s tatarsko...pa SOLATKE na tisoč in en način. mljask!!!....ne maram pa preveč govedine, pa kakšnih čudnih mineštr.
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:39:15
|
|
|
|
African queen
|
najljubša hrana:njoki in ganski fu-fu ne maram:fižola
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:39:15
|
|
|
|
*HONEY*
|
PRI NAS PA DENES ATI KUHA:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: In sicer pohano pipiko,restan kropmir in zeleno solato. Aja...pa pipikino juhico za Nike:bravo::bravo: Jaz sem danes m dobila in mam take krče da mi ni blo z kuhat in je dragi prevzel mesto v kuhinji9nebesa Drugače na temo... KITAJSKA,pice,testenine,puranji zrezki,zrezki v omaki,goveja juha,gobova juha,kruhovi cmoki-NJAMI:)- Vampi so nekje vmes(zraven golaž in pdb) jemo, a ne radi...kdaj za spremembo:zmeden2: Kaj nimamo radi:zmeden2::zmeden2:skorajda nič...kake masnoče od kolin:grrr:
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:40:20
|
|
|
|
.ču
|
Čita pa malika vedve sta pa prov face s temi hrenovkami:)-a to res,al kaj? Poj jih morta met skoz na zalogi,a to frišne,al so une ta zapakirane tud dobre? Pišuka,bi lohk mele enga privatnika k bi sam za vaja hrenovke delal:)-ma za zihr kšeft:)- A,ja mogoč bo pa vajne ta male to kdaj minil:)
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:40:26
|
|
|
|
ČITA
|
Malika, ne morem verjet. Sem bla prepričana da je naš edini manijak na hrenovke. Katere mu pa kupuješ? Men so tko itak vse ogabne. Kadar ga peljem moji mami v varstvo zraven nesem še hrenovke (če jih ona slučajno nima), ker tamal ne zna preživet brez njih.
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:42:02
|
|
|
|
Dadi
|
čita kaj pa une ta male hrenovke od Lumpija? A si tiste že probala?
|
|
|
|
Katera je vaša najljubša... 25.2.2005 12:42:25
|
|
|
|
ciciban
|
Pri nas vsi jemo vse,no nas se zmrduje le ob ribah,ki imajo ogromno kosti.Mene pa ne nastimas,da bi probala zolco.Cez use so pa makaroni na 1000 nacinov.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.