KIRA
|
:)-:)-jaz imam v nosečnostih odpor do hrane. mi ne diši nič, me je treba silit, da kaj pojem. drgač pa mogoče še najbolj dunajski. pa riž še kar. drgač pa jem vse, razen nekaj izjem: paprike ne maram, vampov in drobovine itd.. tud ne, paštete tud ne, pa vse solate, ki je grenka - recimo radič. mogoče sem kaj pozabla ampak v galvnem je to to. sem pa vedno rada jedla pohane marele, po ocvrto akacijo, gres, francosko solato, karbonarske testenine (ampak samo če jih sma nardim), od sladic orehove in čokoladne torte, sadnih in rumovih.. ne preveč. pa drugih sladkih stvari tud ne, niti bombonov ne, niti žvečilnov, nič, razen čokolade (milka noisette). pico še tud kar rada pojem. aja pa kakih močnikov in take packarije tud ne jem. fižol v solati mam rada, sam se ga izogibam, ker napenja, pa banan tud. trenutno bi mi res še najbolj odgovarjal dunajski, ampak tisti ta pravi iz teletine, pa tako velik, kot sem ga enkrat vidla na tV -čist tanek, pa večji od krožnika. njam. to bi sedaj pojedla. pa mogoče kako ledeno kavo. drgač mi pa nič ne diši. sam da kave tu ne maram, vsaj običajno, nisem kufetar. mam raj kakav. ob petkovih kavicah si vedno nardim kakav ali pa kak sok, čeprav pravim, da pijem kufe... hehe, sedj me pa že tako poznate kot svoj žep. :)-:)-:)-
|