|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kardiolog dr.Bricelj
20.3.2006 21:12:44   
tinkatonka
Hoj!

V četrek imam s sinom pregled pri kardiologu dr. Briclju v ZD Center na Metelkovi v Ljubljani, zaradi ugotovljenega šuma na srčku. Zanima me če je katera/i izmed vas bil/a s svojim otrokom tam, kako pregled izgleda, kakšne preiskave bodo naredili, koliko časa naj bi to trajalo?? Ker sem kar nervozna zaradi tega pregleda, bi mi kakršna koli informacija prišla zelo prav.

Hvala

Lp Tina in Anej

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kardiolog dr.Bricelj
20.3.2006 21:44:03   
XXYY
Živjo Tinkatonka!

Tega kardiologa dr. Briclja ne poznam. Poznam pa približno kako bodo verjertno naredili ta pregled.

Ker je tvoj otrok star komaj par mesecev, ali pa če imaš morda katerega večjega. To ne vem.
V glavnem, malim otrokom dajo nekaj da jih uspavajo. Potem ga bodo dali verjetno na EKG, da vidijo kako srček bije. Tam mu bodo dali ene "cevke" gor na prsni koš. Potem bo pa dr. pregledal še njegov srček na UZ. In bodo tam videli, ali ima luknjico na srčku oz. šum na srčku.
Ker je otrok majhen, bo ta pregled verjetno trajal kar dolgo, dokler se on ne zbudi.

Jaz mislim, da naj bi bil približno tak pregled za novorojenčke. Ti bo še katera druga povedala, kako poteka pregled.

Želim ti samo to, da bo Anej zdrav kot vidra in da bo dr. Bricelj rekel, da nima nobenega šuma na srčku.

Držimo pesti za vaju.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2006 21:54:39   
sand
Hojla, tudi naša sončica( bo 3l) naj bi imela šum na srcu,to je ugotovila njena pediatrinja in sva šli na pregled h kardiologu dr. Briclju, ki je eden najboljših pri nas in tudi zelo temeljito opravi pregled. Najprej so ji zmerili krvni tlak, namestili vse potrebno okrog srčka,da so spremljali kako bije, nato pa je sledil še UZ in izvide dobiš takoj.Ugotovil je, da ima naša Lanči zdravo športno srce in da je vse ok.Pri teh pregledih zelo pogosto ugotovijo,da to sploh ni šum, če pa že je,se tudi lahko popravi sam od sebe.Ponavadi gre za vrtinčenje krvi skozi zaklopke in to pediatre tudi zmoti,da pomislijo na šum.Pogumno na pregled,sestre so zelo prijazne in če je vse ok, si v 30 min. ready.Želim vama, da bo vse tko kot je treba. Lp Sand

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2006 22:06:18   
tinkatonka
HVALA za hitre odgovore.

Moj sinko bo ravno v čertek star točno 1 mesec. Da ima šum na srčku je pa zagotovo, ker je imel v porodnišnici, zaradi močno slišanega šuma, tudi ultrazvok. Sem tudi sama videla točno kje je luknjica (kje srček puščauser posted image user posted image ), ampak je na takem predelu (mišičje), da je zdravnik dopuščal veliko možnost, da se zaraste. Upam, srčno upam da se je res zarastla. Sicer se je pa Anej že na UZ-ju v proodnišnici dobro držal in nič pojokoval, sem bal bolj jaz solzna kot on.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sand)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?