patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* U, lej Petea, tvoje učne ure so se obnesle. Lili je prilepila slikico, še Patrino se nauči citirat in lahko podeliš spričevala . In spet imamo pravno državo, juhej, zdaj lahko mirno zaspim. Ankica- mi lahko poveš kaj je narobe z mojim citiranjem? Uau, pa res. Se posipam s pepelom . Dan je res poln presenečenj. Pa pravno državo smo dobili nazaj. Ankica, provokacija je čisto brezpredmetna in brezvezna. Glede mojega citiranja, sva enkrat že razčistili. Nikar ne sedaj name, kajti, ne želim zopet poslušati tvojega "nič kriva, nič dolžna" jokanja, če ti bom vrnila v istem stilu. Kar pogumno. Zdaj ponovno dihamo v pravni državi. Ne , ne bom, ker me je že kar izučilo, da Ankica rada meče kosti, ko pa ji kdo pove ta svoje, je pa najmanj devica z Jezusom v naročju. Verjetno jo zopet moti, ker nisem v vsem pokimala Ronji in je prešla v tihi desant. Ja pa madona no, heca ne razumeš? Nasploh, važno, da imamo pravno državo nazaj. Oh, seveda ga , samo ponavadi ko je na tvoj in ne na moj račun. Samo žal, ga tudi ti takrat ne, tako, da se medve bolj malo hecava