Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kapljice za nos - nujno 17.9.2005 18:34:39
|
|
|
|
tesa
|
Če je stara komaj štirinajst dni, ji jaz ne bi dajala Operil kapljic, ker so ponavadi premočne. Meni so za zelo majnega otročka zmešali v lekarni zelo blago raztopino. Drugače pa ji lahko daješ fiziološko raztopino.
|
|
|
|
Kapljice za nos - nujno 17.9.2005 18:41:34
|
|
|
|
tina_klementina
|
Živjo!
Moja pikici, ki je od tvoje mlajša samo en dan, dajem v nos kapljice fiziološke raztopine. Dam par kapljic, potem pa takoj začnem dojit, zato, da začne dihat skozi nos, in se ta prečisti.
|
|
|
|
Kapljice za nos - nujno 17.9.2005 19:08:37
|
|
|
|
Willson
|
Lahko daješ fiziološko raztopino, ni nobene omejetvi in ni niti malo škodljiva. Raztopino pa ji daj tako, da ji z roko zapreš eno nosnico in usta, v drugo nosnico pa ji daj raztopino, da jo bo vdihnila, to ponovi še z drugo nosnico, ker drugače, ji samo dol po grlu steče in ni pravega učinka. Potem pa nosek ščisti z mokrim svaljkom iz vatice. To lahko ponoviš več krat na dan. LP
|
|
|
|
Kapljice za nos - nujno 17.9.2005 19:20:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Kremico Nisita na bebi palčko in namažeš po nosku. Pomaga ful.
|
|
|
|
Kapljice za nos - nujno 17.9.2005 19:28:33
|
|
|
|
simona2
|
Hvala, ringarajčice, kaj bi mi brez vas.
|
|
|
|
Kapljice za nos - nujno 18.9.2005 8:58:44
|
|
|
|
Lana_s
|
Moji so že v porodnišnici dali fiziološko raztopino v nosek. Tak da lahko, ji jaz tudi redno čistim nosek s tem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?