Kapljice za nos - nujno (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

simona2 -> Kapljice za nos - nujno (17.9.2005 18:25:29)

Ojla,

mene pa zanima kdaj lahko daš kapljice za nos oziroma fiziološko raztopino? Ali jo lahko daš že po štirinajstih dneh? Moja sončica namreč prav težko diha, se mi zdi, da ima poln nosek, to je še posebej opazno, ko se dojiva. Ne vem kako ji omiliti to nevšečnost razen s kapljicami.

tesa -> Kapljice za nos - nujno (17.9.2005 18:34:39)

Če je stara komaj štirinajst dni, ji jaz ne bi dajala Operil kapljic, ker so ponavadi premočne. Meni so za zelo majnega otročka zmešali v lekarni zelo blago raztopino. Drugače pa ji lahko daješ fiziološko raztopino.

tina_klementina -> Kapljice za nos - nujno (17.9.2005 18:41:34)

Živjo!
Moja pikici, ki je od tvoje mlajša samo en dan, dajem v nos kapljice fiziološke raztopine. Dam par kapljic, potem pa takoj začnem dojit, zato, da začne dihat skozi nos, in se ta prečisti.

Willson -> Kapljice za nos - nujno (17.9.2005 19:08:37)

Lahko daješ fiziološko raztopino, ni nobene omejetvi in ni niti malo škodljiva. Raztopino pa ji daj tako, da ji z roko zapreš eno nosnico in usta, v drugo nosnico pa ji daj raztopino, da jo bo vdihnila, to ponovi še z drugo nosnico, ker drugače, ji samo dol po grlu steče in ni pravega učinka. Potem pa nosek ščisti z mokrim svaljkom iz vatice. To lahko ponoviš več krat na dan. LP

Anonimen -> Kapljice za nos - nujno (17.9.2005 19:20:55)

Kremico Nisita na bebi palčko in namažeš po nosku. Pomaga ful.

simona2 -> Kapljice za nos - nujno (17.9.2005 19:28:33)

Hvala, ringarajčice, kaj bi mi brez vas.

Lana_s -> Kapljice za nos - nujno (18.9.2005 8:58:44)

Moji so že v porodnišnici dali fiziološko raztopino v nosek. Tak da lahko, ji jaz tudi redno čistim nosek s tem.

p&b -> Kapljice za nos - nujno (18.9.2005 23:17:59)

Enako kot Lana_s .

Stran: [1]