|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kapljica iz ....
17.5.2007 20:43:40   
Anonimen
Pozdravljene!
Že dolgo časa prebiram vaš forum in vedno izvem kaj novega, uporabnega in zanimivega.Ampak tokrat tega nisem našla nikjer.Zanima me, če je imela katera kaj podobnega.
Tri dni nazaj sem opazila na desni dojki nek bel izcedek oziroma kapljico-majhno.No in nato se poskusila stiskat z rokami in je vsakič prišla bela majhna kapljica.Drugi dan sem ravno tako poskusila stiskat z rokami in je zopet bila kapljica, ampak vedno samo iz desne dojke.Danes dopoldan je bilo nekja, pred pol urce pa nism videla noben ekapljice.Ali mi lahko katere kaj svetuje in pomaga.Stvar pa je taka, da delava na otroku že od februarja pa ni bilo še nič do sedaj in si zelo želim, da bi se tokrat kaj zgodilo.

Hvala vam za odgovore pa hitro zagledajte user posted image .

Lep pozdrav 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kapljica iz ....
17.5.2007 20:57:20   
Mlada mamica
Pozdravljena,...
Hmm jaz takšne "kapljice" še srečujem,vendar sem dojila hči 3 mesece in se še sedaj pojavljajo!Tekočina se pripravlja že v času nosečnosti...kako pa kaj opravljaš test za nosečnost?Seveda je pa najbolje,da se posvetuješ z ginekologinjo,ki ti prav tako lahko pove kaj več o tem,najbolje da kar pokličeš in seveda z osebnim zdravnikom ali fermacevtom!Tako boš najbolje vedela zakaj se gre,če ti seveda ne more pomagati nobena od nas!ŽELIM PA TI SEVEDA,DA SE ČIM PREJ POJAVI TISTA KAPLJICA,KI TI BO DALA VEDET,DA BOŠ POSTALA MAMICA!user posted image user posted image user posted image

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2007 21:00:22   
Lupita
Če še nisi noseča, bi se jaz posvetovala z ginekologinjo ali osebno zdravnico. Želim pa ti čim prejšnji plusek. Držim pesti!!!!

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2007 21:02:21   
DaisyE
ŽELIM PA TI SEVEDA,DA SE ČIM PREJ POJAVI TISTA KAPLJICA,KI TI BO DALA VEDET,DA BOŠ POSTALA MAMICA!

Mogoče je pa to tista kapljica...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2007 22:56:30   
Anonimen
Namišljena nosečnost! Si že brala kdaj o tem?

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2007 7:17:26   
eva78
Pozdravljena!

Zelo podobno se je meni dogajalo prejšnji mesec, vendar sem lahko iz leve dojke iztisnila bel izcedek. Ko sem o tem iskala na internetu, je največkrat pisalo, da gre za hormonske motnje,ki pa ne pomenijo nič nevarnega.

Pri meni pa je to pomenilo 1. znak nosečnosti. Še pred izostankom user posted image   mi je pokazalo magičen user posted image . Tako,da mislim,da je najbolje,da opraviš test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2007 7:48:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Namišljena nosečnost! Si že brala kdaj o tem?

Kakšna namišljena nosečnost, to je res zelo zelo redek pojav in malo dvomim, da je to to.
Jaz mam tako kapljico že vrsto let iz leve dojke. Sem bila pri G, osebni zdravnici, ki mi je dala napotnico za pregled dojk na metelkovi in so mi vsi po vrsti zatrdili, da ni nič narobe, da je to lahko ovulacijska tekočina. Če glih mi ni bilo jasno kako, saj se je ta izcedek pojavljal skozi cel cikel. Kar pa je res, pa so mi vsi zatrdili, da je potrebno pustit bradavico pri miru in jo ne agresivno stiskat z prsti. Pojdi na med.over.net, tam je Pušenjak nekaj dni ali tednov pisal o tem, kako je to normalno in kako se ne sme stiskat. Druga možnost kaj lahko pomeni ta izcedek je povišan prolaktin. Ta možnost je kar verjetna, saj ta hormon izloča mleko, vendar ne v smislu namišljene nosečnosti. Daleč od tega. Lahko pride zaradi velikega stresa ali pa zaradi ...... ne vem natančno povedat, zato ne bom pametovala.  Lahko pa še iz vzrokov kot so ti druge povedale, hormonske motnje so povečini največkrat razlog (prolaktin je en tak hormon). V glavnem pojdi do osebne G, saj se z nobenimi izcedki ni za igrat, poleg tega boš pomirjena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2007 8:52:20   
Jančika_
Moja prijateljica je imela izcedek iz dojk, ko je jemala tablete za želodec. Stranski učinek. Te iste tablete predpisujejo po porodu, če je premalo mleka (Tametil). Samo ona takrat tega ni vedela in je tudi malo zapaničarila. No, ko jih je nehala jesti, je tudi izcedek izginil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2007 21:41:41   
Anonimen
Hvala vsem za vaše odgovore in za vse svetovanje.
No najprej o namišljeni nosečnosti sm brala in ne verjamem, da je to.Moja user posted image  pa ima za pokukat naslednji teden samo nobenih znakov nism opazila glede tega.Testa pa nisem naredila, ker si mislim, da je malo prezgodaj in bo zopet negativen kot je bil že veliko krat.Resnično hvala vsem za nasvete, ki jih bom s pridom upoštevala in si kaj več prebrala in pogledala o tem.V ponedeljek pa bom poklicala svojo ginekologinjo in jo vprašala glede teh stvari.
Tudi jaz upam, da zagledam + in da bova vesela oba.

Hvala vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2007 0:59:44   
Anonimen
Dala sem ti eno izemed opcij, glede na to, ko si pisala, kako si neskončno želiš otroka. Vse ostale možnosti so ti napisale druge punce, kljub temu, da jih je še in še.Tak da, ne se jezit. Poznam en tak primer namišljene nosečnosti. Prvi znak je bil ta izcedek iz dojke, drugi znak je bil zaostala user posted image , vse dalje je šlo do zdravnika, nato psihologa. Diagnoza: namišljena nosečnost.
Če pač nisi zadovoljna z mojim odgovorom na tvoj post, pač nisi. Naj se zdaj jezim? Ne, ker nisem tak tip človeka.user posted image

Želim pa ti seveda čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kolikor si jih želiš.

< Sporočilo je popravil nati -- 19.5.2007 1:00:54 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?