Anonimen -> RE: Kapljica iz .... (18.5.2007 7:48:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati Namišljena nosečnost! Si že brala kdaj o tem? Kakšna namišljena nosečnost, to je res zelo zelo redek pojav in malo dvomim, da je to to. Jaz mam tako kapljico že vrsto let iz leve dojke. Sem bila pri G, osebni zdravnici, ki mi je dala napotnico za pregled dojk na metelkovi in so mi vsi po vrsti zatrdili, da ni nič narobe, da je to lahko ovulacijska tekočina. Če glih mi ni bilo jasno kako, saj se je ta izcedek pojavljal skozi cel cikel. Kar pa je res, pa so mi vsi zatrdili, da je potrebno pustit bradavico pri miru in jo ne agresivno stiskat z prsti. Pojdi na med.over.net, tam je Pušenjak nekaj dni ali tednov pisal o tem, kako je to normalno in kako se ne sme stiskat. Druga možnost kaj lahko pomeni ta izcedek je povišan prolaktin. Ta možnost je kar verjetna, saj ta hormon izloča mleko, vendar ne v smislu namišljene nosečnosti. Daleč od tega. Lahko pride zaradi velikega stresa ali pa zaradi ...... ne vem natančno povedat, zato ne bom pametovala. Lahko pa še iz vzrokov kot so ti druge povedale, hormonske motnje so povečini največkrat razlog (prolaktin je en tak hormon). V glavnem pojdi do osebne G, saj se z nobenimi izcedki ni za igrat, poleg tega boš pomirjena.
|
|
|
|