|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam z beljaki!?
30.12.2007 21:33:25   
hugolina24
sm delala piškote in v receptu ni celo jajce ampak samo rumenjaki, tko da mi je ostalo 10beljakov a ma katera kak pameten recept za kašno sladico al pa kaj iz beljakov
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 21:39:01   
cukr07
Naredi španske vetrnice.

(odgovor članu hugolina24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 21:41:34   
cukr07
Tuki je pa link z receptom: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=8111

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 21:42:01   
Anonimen
Preprosto: v pekač daj en biskvit (ga prej spečeš), potem čez čokolado polij in nato snegec iz beljakov. Njami.

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 21:51:14   
lex
rulada iz snega je tud dobra ni tolk rahla a je super.
evo recept
4 beljaki
nekaj kapljic limoninega soka (se da tud brez)
4 žlice sladkorja v prahu
60g moke
žlička olja
noževa konica pecilnega
drobtine
marmelada (jaz po vrhu dam še kislo smetano, sam pol več ni dietnauser posted image )

narediš sneg, dodš limonin sok in sladkor, nato med počasnejšim stepanjem dodamo olje, moko in pecilni prašek. vse to rahlo zmešaš in daš v pekač na peki papir. ko je pečeno posipaš drobtnine (ni pa nujno a se lepše rola) po deski innanj zvrnemo biskvit rulado zvijemo in ohladimo nato namažemo z marmelado. glede na to da maš 10 beljakov lahko vzameš 2 maso ti pride debelejša, drugače je še kr tanka

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 21:53:42   
ZARA
V Villach. user posted image

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu hugolina24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 22:03:51   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

V Villach. user posted image

Tam jih majo že dost.

Lahko jih zmrzneš, dokler se ne spomniš, kaj bi z njimi.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 22:16:10   
saline
Kokosovi poljubčki:
beljak, sladkor, kokosova moka.
Počasi zmešaš, z žličko delaš v pekač poljubčke in spečeš.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kam z beljaki!?
30.12.2007 23:16:04   
Maleal
Snežne kepe,mnjami.user posted image

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu saline)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kam z beljaki!?
31.12.2007 6:53:40   
lelaval
Snežne kepe,mnjami.

Te jaz naredim, ko mi ostanejo beljaki - če delam krofe.

Beljake stepeš in jih požličko daješ v vroče mleko (da so kot kepice) - jih hitro obrneš in vzameš ven. V taistem mleku, kot si kuhala kepice, skuhaš puding (najboljši je vanili) in ga preliješ na kepice. NJAMMMM.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kam z beljaki!?
31.12.2007 8:31:47   
Mikica
Ali pa šamrole...spečeš tulce iz listnatega testa in nafilaš s stepenim beljakom in sladkorjem.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kam z beljaki!?
31.12.2007 8:41:44   
Rivi
Al pa po "italijansko" MERINGHE:

V 4 beljake (sobna temperatura) daš ščepec soli in jih stepeš v sneg.
Dodaš 400 g sladkorja v prahu.

potem pa to daš v vrečko za okraševanje tort in narediš poljubčke na peki papirju.

Pečeš cca 2uri pri 100 stopinjah C. (Ni ravno energy-sparinguser posted image )

Lahko jih shraniš v kakšno posodo za nekaj časa. So pa super za okraševanje raznih tort, sladic v skodelicah....mmmmm
user posted image






_____________________________

Mia - 20.08.2007
Miino mesto


(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kam z beljaki!?
31.12.2007 10:27:34   
katra55
Lahko narediš tudi kaj od tega:
Kulinarična Slovenija recepti: - Beljakove rezine  
ali
Kulinarična Slovenija recepti: - Hitro, dobro in poceni


(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kam z beljaki!?
31.12.2007 13:43:47   
noe
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Snežne kepe,mnjami.

Te jaz naredim, ko mi ostanejo beljaki - če delam krofe.

Beljake stepeš in jih požličko daješ v vroče mleko (da so kot kepice) - jih hitro obrneš in vzameš ven. V taistem mleku, kot si kuhala kepice, skuhaš puding (najboljši je vanili) in ga preliješ na kepice. NJAMMMM.

Hitro in enostavno, pa še dobro je, samo , da mi prakticiramo kakav od Docele, ker ima ful poln okus,lp

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kam z beljaki!?
31.12.2007 14:03:27   
robinzon
Tale tort je super, rumenjakov v  čokolado pa ne dam in je ravno tako dobro.
<http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6359>

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?