Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? 9.6.2013 21:41:19
|
|
|
|
matkica
|
Kako pa imate s kakšnimi delavnicami,ker pri nas so organizirane razne delavnice.Pa malo z dopustom pokombiniramo pa kar gre.
|
|
|
|
RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? 9.6.2013 21:44:59
|
|
|
|
Shorty_
|
Imamo v sosednji šoli, imam namen jutri poklicat da vprašam kako je s tem.
|
|
|
|
RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? 10.6.2013 9:49:00
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: matkica Kako pa imate s kakšnimi delavnicami,ker pri nas so organizirane razne delavnice.Pa malo z dopustom pokombiniramo pa kar gre. Pri nas tudi.
|
|
|
|
RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? 10.6.2013 15:29:31
|
|
|
|
DeVilla
|
Na našem koncu je ena brezplačna delavnica, ampak traja samo od 9:30 do 12:30, tako da se otroci vračajo domov v največji vročini. Dobro da sem še doma na porodniški, ker drugače pojma nimam kaj bi naredili...
|
|
RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? 10.6.2013 18:24:02
|
|
|
|
benika
|
Mi imamo to srečo, da je moj oče v penziji, prav tako je še babica toliko pri močeh, da ga lahko pomerka. Je pa res, da jaz delam le po 4 ure, tako da ni problema.
|
|
|
|
RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? 10.6.2013 22:34:15
|
|
|
|
Katrin
|
Vsako poletje se srečujemo z enako težavo Letos bosta naša sončka nekaj časa na morju z našimi. Drugošolka pa gre letos prvič za 10 dni na Debeli Rtič - bomo videli, kako se bo to obneslo Pa kake dva tedna bomo mi na morju. In ja, hvala dobri sosedi (malo se bomo izmenjavali v dnevnem vartsvu ) lp, katrin
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?