Kam s prvošolčki med počitnicami? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

Shorty_ -> Kam s prvošolčki med počitnicami? (9.6.2013 21:18:12)

Pozdravljeni,

zanima me kako rešujete 2 meseca počitnic in varstvo?
Naša bo nekaj časa pri moji mami, ker ima tako službo da je poleti kar nekaj prosta, malo bo vskočil brat. Z možem bova samo en teden skupaj imela dopust, tako da tako pridobiva še tri tedne.

Malo bom izkoristila še kakšno prijateljico, ker drugače se ne izide.

Kako se s tem spopadate?

matkica -> RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? (9.6.2013 21:41:19)

Kako pa imate s kakšnimi delavnicami,ker pri nas so organizirane razne delavnice.Pa malo z dopustom pokombiniramo pa kar gre.

Shorty_ -> RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? (9.6.2013 21:44:59)

Imamo v sosednji šoli, imam namen jutri poklicat da vprašam kako je s tem. [sm=smiley1.gif]

mika -> RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? (10.6.2013 9:49:00)

IZVIRNO SPOROČILO: matkica

Kako pa imate s kakšnimi delavnicami,ker pri nas so organizirane razne delavnice.Pa malo z dopustom pokombiniramo pa kar gre.

Pri nas tudi.

DeVilla -> RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? (10.6.2013 15:29:31)

Na našem koncu je ena brezplačna delavnica, ampak traja samo od 9:30 do 12:30, tako da se otroci vračajo domov v največji vročini. [sm=zmeden.gif] Dobro da sem še doma na porodniški, ker drugače pojma nimam kaj bi naredili...

benika -> RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? (10.6.2013 18:24:02)

Mi imamo to srečo, da je moj oče v penziji, prav tako je še babica toliko pri močeh, da ga lahko pomerka. Je pa res, da jaz delam le po 4 ure, tako da ni problema.

Katrin -> RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? (10.6.2013 22:34:15)

Vsako poletje se srečujemo z enako težavo [sm=smiley1.gif]

Letos bosta naša sončka nekaj časa na morju z našimi. Drugošolka pa gre letos prvič za 10 dni na Debeli Rtič - bomo videli, kako se bo to obneslo [sm=smiley1.gif] Pa kake dva tedna bomo mi na morju.

In ja, hvala dobri sosedi (malo se bomo izmenjavali v dnevnem vartsvu [sm=smiley1.gif])

lp, katrin

AnaLJ -> RE: Kam s prvošolčki med počitnicami? (15.6.2013 20:13:57)

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR
zanima me kako rešujete 2 meseca počitnic in varstvo? Kako se s tem spopadate?

S sinom sva enostarševska družina. Sinov oče je na drugem koncu sveta in za varstvo ne pride v poštev. S staršema sinovega očeta nikoli nisem imela nikakršnih stikov, tako, da tudi na njiju nisem mogla računati. Moja starša sta pokojna in jaz sem edinka. Bo pa šel moj sin letos v 3. razred OŠ in nikakor še ni samostojen za biti sam doma tako dolgo, kolikor traja moja služba. Avgusta sem si vzela dopust, julija gre za teden dni v kolonijo, za tri tedne pa mi ne preostane drugega, kakor plačljivo varstvo, saj se prijateljice spopadajo z enakim problemom (še svojih otrok nimajo kam dati).

Stran: [1]