|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam na ulzrazvok
26.9.2013 21:56:29   
Anonimen
POZDRAVLJENE

IMAM EN PROBLEMCEK IN SICER ME ZANIMA KAM BI LAHKO SLA NA ULTRAZVOK (PA TUD CE JE SAMOPLACNISKI)?
problem je pa v tem da ti G. naredi po ta novem 2 ali 3 ultrazvoka in ne vec razen ce je kj narobe....no jaz sem pa v 37 tednu
in do zdej mi jih je ze 6 naredila(vse ok in lepo) samo sam malo v skrbeh....zmeraj ko gleda mi deluje zaskrbljena in ko vprasam ce
je vse v redu prav da to ne more videti tud takrat ko se otrok rodi ne morejo vedeti ce je v redu
zanima me kam bi lahko sla na UZ. da se prepricam da je vse v redu.

Hvala za odgovor

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 27.9.2013 16:46:44 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KJE NA ULTRAZVOK
27.9.2013 8:31:28   
Anonimen
Nikjer ne vidim problema,samo ti si panična za prazen nič. Tudi tvoja G ti lahk osamoplačniško naredi UZ. otroka čutiš .... ne vem kaj misliš da bi našli?
Rajši uzivaj zadnje dneve

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2013 10:36:46   
Anonimen
Ni mi jasno ker je povedala da ti samo 2 do 3 UZ pripadata. Da kar je vec je samoplacnisko
ali da ce opazijo da je kaj narobe ti naredijo. Pri meni je pa problem v tem ker prva dva pa
pol meseca nisem vedla da sem noseca sem pila tabletke pa me je strah da nima to kaki
vpliv.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2013 12:15:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ni mi jasno ker je povedala da ti samo 2 do 3 UZ pripadata. Da kar je vec je samoplacnisko
ali da ce opazijo da je kaj narobe ti naredijo. Pri meni je pa problem v tem ker prva dva pa
pol meseca nisem vedla da sem noseca sem pila tabletke pa me je strah da nima to kaki
vpliv.....

ne nima nobenega vpliva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2013 15:00:01   
Anonimen
a

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?