IMAM EN PROBLEMCEK IN SICER ME ZANIMA KAM BI LAHKO SLA NA ULTRAZVOK (PA TUD CE JE SAMOPLACNISKI)? problem je pa v tem da ti G. naredi po ta novem 2 ali 3 ultrazvoka in ne vec razen ce je kj narobe....no jaz sem pa v 37 tednu in do zdej mi jih je ze 6 naredila(vse ok in lepo) samo sam malo v skrbeh....zmeraj ko gleda mi deluje zaskrbljena in ko vprasam ce je vse v redu prav da to ne more videti tud takrat ko se otrok rodi ne morejo vedeti ce je v redu zanima me kam bi lahko sla na UZ. da se prepricam da je vse v redu.
Hvala za odgovor
Anonimen -> RE: KJE NA ULTRAZVOK (27.9.2013 8:31:28)
Nikjer ne vidim problema,samo ti si panična za prazen nič. Tudi tvoja G ti lahk osamoplačniško naredi UZ. otroka čutiš .... ne vem kaj misliš da bi našli? Rajši uzivaj zadnje dneve
Anonimen -> RE: KJE NA ULTRAZVOK (27.9.2013 10:36:46)
Ni mi jasno ker je povedala da ti samo 2 do 3 UZ pripadata. Da kar je vec je samoplacnisko ali da ce opazijo da je kaj narobe ti naredijo. Pri meni je pa problem v tem ker prva dva pa pol meseca nisem vedla da sem noseca sem pila tabletke pa me je strah da nima to kaki vpliv.....
Anonimen -> RE: KJE NA ULTRAZVOK (27.9.2013 12:15:35)
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ni mi jasno ker je povedala da ti samo 2 do 3 UZ pripadata. Da kar je vec je samoplacnisko ali da ce opazijo da je kaj narobe ti naredijo. Pri meni je pa problem v tem ker prva dva pa pol meseca nisem vedla da sem noseca sem pila tabletke pa me je strah da nima to kaki vpliv.....
ne nima nobenega vpliva.
Anonimen -> RE: KJE NA ULTRAZVOK (5.10.2013 15:00:01)