|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam k optiku
5.8.2005 22:25:16   
Nasy
Moj dragi je danes dobil napotnico od splošne zdravnice za okulista, saj ga večkrat oči pečejo. A katera ve za kako optiku, kjer z napotnico ne čakaš celo večnost?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kam k optiku
5.8.2005 22:25:52   
ANJA5
v katerem kraju?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kam k optiku
5.8.2005 22:28:26   
Anja
Radgona in Murska Sobota Optika novak :)

Vse mas lahko zrihtano v manj kot tednu dni :)

Mi slepci smo zelo zadovoljni z njimi :bravo: :bravo: :bravo:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kam k optiku
5.8.2005 22:28:36   
SILVA
Poglej na stran od zzzs za privatne okuliste z koncesijo in jih pokliči in povprašaj po čakalni dobi,saj ni njuno da gre v tisti kraj iz kjer je doma.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kam k optiku
5.8.2005 22:30:53   
ANJA5
Pri nas v Lj. je v ZD Bežigrad okulist, kjer so kar dolge vrste, ampak vedno takoj uzamejo če mal zatežiš in poveš, da te booooli...
Anja

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kam k optiku
5.8.2005 22:34:21   
Gina
V Lj. bežigrad so tečni, da nikjer tako, pa dioptrijo ti komot sfali. No, meni jo je, da ne govorim o tem, da pomagat pri težavah pa itak ne zna. Jaz hodim tja, oz. ne mislim več, ker sem totalno razočarana. Pa itak pod 3 ure čakanja tam ni.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kam k optiku
5.8.2005 22:36:55   
ANJA5
Jaz sem imela eno hudo vnetje in mi je učke kar lepo pozdravila. Bila sem pri uni zdravnici, ki dela samo ob petkih. Un modelček ki sprejema(kao sestra) je pa itak en smeško 8)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kam k optiku
5.8.2005 22:42:47   
Gina
Od kdaj jih je pa več v ZD Bežigrad? Jaz res že kaki dve leti nisem šla tja, ampak takrat je bila samo ena. Potem so se mi med nosečnostjo razbila očala. Imam dipotrijo -6 in nisem imela rezervnih očal, samo sončna, bilo pa je sredi decembra. Lepo lepo sem jih prosila, če me vzamejo in mi dajo samo recept za nova očala (na staro dioptrijo), ki mi je pripadal, saj že 3 leta nisem dobila novih, pa razložila sem, da čisto nič ne vidim, ker so stkla razbita. In packa grda, ne morem reči drugače, mi je rekla, naj pridem čez en teden, ni se dala prepričat. Fuj, fuj, fuj. hvala bogu, je imel optik napisano mojo diptrijo v računalniku,ampak sem jih morala plačat. moja očala, samo šipce, stanejo precej precej, ker nimam samo diptrije, pač pa še kaj zraven. NE za bežigrad, tam so hudo nesramni in neprijazni. Če tisto ni bilo nujno, pa ne vem, kaj je sploh. A naj bi slepa po svetu hodila. jaz ne ločim oči od ust na razdalji 2 metrra.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kam k optiku
5.8.2005 23:11:04   
Nasy
ups..:ups: pozabila... Ljubljana z okolico, kraj niti ni tak problem, ker smo zlo mobilni:)-

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kam k optiku
6.8.2005 9:03:13   
majibee
optika moste-nasproti tržnice moste.zlo poceni, zlo lepi okvirji, pa še hitro dobiš očala.. preverjeno zagotovljeno..lp

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kam k optiku
6.8.2005 9:44:14   
Anonimen
Najbrž misliš okulista. No, saj ga imajo optiki ponavadi tudi kakšnega pogodbeno, samo ne vem, če sprejemajo z napotnicami in če naredijo samo pregled. Ponavadi je plačniškki in namenjen temu, da potem kupiš očala, torej da ti predpišejo dioptrijo. A v vašem zdravstvenem domu se z napotnico za okulista dolgo časa?

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?