Kam k optiku (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Nasy -> Kam k optiku (5.8.2005 22:25:16)

Moj dragi je danes dobil napotnico od splošne zdravnice za okulista, saj ga večkrat oči pečejo. A katera ve za kako optiku, kjer z napotnico ne čakaš celo večnost?

ANJA5 -> Kam k optiku (5.8.2005 22:25:52)

v katerem kraju?

Anja -> Kam k optiku (5.8.2005 22:28:26)

Radgona in Murska Sobota Optika novak :)

Vse mas lahko zrihtano v manj kot tednu dni :)

Mi slepci smo zelo zadovoljni z njimi :bravo: :bravo: :bravo:

SILVA -> Kam k optiku (5.8.2005 22:28:36)

Poglej na stran od zzzs za privatne okuliste z koncesijo in jih pokliči in povprašaj po čakalni dobi,saj ni njuno da gre v tisti kraj iz kjer je doma.

ANJA5 -> Kam k optiku (5.8.2005 22:30:53)

Pri nas v Lj. je v ZD Bežigrad okulist, kjer so kar dolge vrste, ampak vedno takoj uzamejo če mal zatežiš in poveš, da te booooli...
Anja

Gina -> Kam k optiku (5.8.2005 22:34:21)

V Lj. bežigrad so tečni, da nikjer tako, pa dioptrijo ti komot sfali. No, meni jo je, da ne govorim o tem, da pomagat pri težavah pa itak ne zna. Jaz hodim tja, oz. ne mislim več, ker sem totalno razočarana. Pa itak pod 3 ure čakanja tam ni.

ANJA5 -> Kam k optiku (5.8.2005 22:36:55)

Jaz sem imela eno hudo vnetje in mi je učke kar lepo pozdravila. Bila sem pri uni zdravnici, ki dela samo ob petkih. Un modelček ki sprejema(kao sestra) je pa itak en smeško 8)

Gina -> Kam k optiku (5.8.2005 22:42:47)

Od kdaj jih je pa več v ZD Bežigrad? Jaz res že kaki dve leti nisem šla tja, ampak takrat je bila samo ena. Potem so se mi med nosečnostjo razbila očala. Imam dipotrijo -6 in nisem imela rezervnih očal, samo sončna, bilo pa je sredi decembra. Lepo lepo sem jih prosila, če me vzamejo in mi dajo samo recept za nova očala (na staro dioptrijo), ki mi je pripadal, saj že 3 leta nisem dobila novih, pa razložila sem, da čisto nič ne vidim, ker so stkla razbita. In packa grda, ne morem reči drugače, mi je rekla, naj pridem čez en teden, ni se dala prepričat. Fuj, fuj, fuj. hvala bogu, je imel optik napisano mojo diptrijo v računalniku,ampak sem jih morala plačat. moja očala, samo šipce, stanejo precej precej, ker nimam samo diptrije, pač pa še kaj zraven. NE za bežigrad, tam so hudo nesramni in neprijazni. Če tisto ni bilo nujno, pa ne vem, kaj je sploh. A naj bi slepa po svetu hodila. jaz ne ločim oči od ust na razdalji 2 metrra.

Nasy -> Kam k optiku (5.8.2005 23:11:04)

ups..:ups: pozabila... Ljubljana z okolico, kraj niti ni tak problem, ker smo zlo mobilni:)-

majibee -> Kam k optiku (6.8.2005 9:03:13)

optika moste-nasproti tržnice moste.zlo poceni, zlo lepi okvirji, pa še hitro dobiš očala.. preverjeno zagotovljeno..lp

Anonimen -> Kam k optiku (6.8.2005 9:44:14)

Najbrž misliš okulista. No, saj ga imajo optiki ponavadi tudi kakšnega pogodbeno, samo ne vem, če sprejemajo z napotnicami in če naredijo samo pregled. Ponavadi je plačniškki in namenjen temu, da potem kupiš očala, torej da ti predpišejo dioptrijo. A v vašem zdravstvenem domu se z napotnico za okulista dolgo časa?

Stran: [1]