|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam je izginilo poželenje?
12.12.2007 22:31:00   
Anonimen
Traja že več kot 2 leti,zadeva pa je prišla že do točke,da se ne maram več niti poljubljati z njim. Čisto sem že na koncu,ker imam slabo vest,ampak res ne prenesem dotikov. Ko se mi skuša približat postanem prav nervozna in se skozi počutim pod pritiskom,čeprav je zelo potrpežljiv in me nikoli ne sili v seks.
Nekajletna terapija pri psihologu ni obrodila sadov. Ne vem,kako naprej.
Naj povem,da je mož zelo ljubeč,pomaga v gospodinjstvu in pri otrocih. Se dobro razumeva.
Trenutki v dvoje, čas samo za naju,romantične večerje... Ne pomaga nič. Vem samo,da želim ostati z njim,ker ga ljubim,ker je dober mož,ampak čutim,da sva v veliki krizi zaradi tega.
Še to:z isto težavo sem se spopadala že v prejšnji zvezi,ki sem jo končala ravno zaradi tega,ker nisem prenesla pritiska. Zdaj se po petih letih zakona nočna mora spet ponavlja.
Ali morda obstaja kakšna alternativna metoda "zdravljenja" tega problema? Bioenergetik? Hipnoza? Sem na točki,ko bi poskusila prav vse,samo da bi bilo spet tako kot včasih.
Prosim za nasvete in izkušnje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam je izginilo poželenje?
12.12.2007 22:38:20   
benc
Včasih pomaga, če sexas s kom drugim... Še bolje, če se s tem strinja tudi partner in se potem med sexom o tem pogovarjata.... Če ne najdeš nikogar, mi piši. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2007 23:52:30   
lelaval
Menjajta kraj "dogajanja". Mogoče kak romantičen vikend v toplicah, ali pa kot študentje - v avtu. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2007 8:02:54   
Anonimen
Če ti leta terapij ni pomagalo, ne verjamem, da ti bo kdo tukaj lahko.
Kar ti lahko rečem, delaj na sebi. Trudi se spoznati zaradi česa čutiš ta pritisk. Od česa se braniš in kakšna "katastrofa" te čaka, ko se zbližata s partnerjem. Kakšna slaba izkušnja od prej? Vkolikor želiš ohraniti zvezo bi se bilo vreno potruditi. Določena spoznanja o sebi znajo boleti, če se ti zdi vredno "stisniti ritko" za višji cilj, poskusi.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2007 9:02:13   
taja27
Težko mi je brat takšne poste. Težko zato, ker verjamem, da je zelo težko živet tako. Če se katera spomni, sem nekaj tednov nazaj pisala podoben primer prijatelja, samo, da je bila zgodba iz druge strani. Od moškega.

Anonimna, verjamem, da ti je težko in verjamem, da je tudi tvojemu možu težko. Ti je problem sam sex? Ti je problem sex z možem? Te kdo drug privlači? Te sploh kdo privlači? Sploh še čutiš kakšne metuljčke? Imaš kakšno negativno izkušnjo s sexom iz preteklosti? Mogoče kakšna zloraba? ... odgovori si na ta vprašanja in postavi si še nešteto vprašanj (zdaj zvenim kot Mič). Ker is anonimna in če le lahko, odgovori na vprašanja tudi tukaj, mogoče lahko komu pomagaš razumeti, razvozlati, začeti ... pot iz tega problema. Večkot očitno je, da nisi sama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2007 9:50:35   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: benc

Včasih pomaga, če sexas s kom drugim... Še bolje, če se s tem strinja tudi partner in se potem med sexom o tem pogovarjata.... Če ne najdeš nikogar, mi piši. 

Jesus Kristus. Ti si sfalil forum. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu benc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2007 10:18:20   
D.anna 76
Jaz bi se najprej vprašala, kaj je vzpodbijalo tvoje poželenje v prvih letih vajine zveze? Če uspeš najti odgovor na to in to stanje zopt vzpoztaviti bo morda prišlo tudi poželenje. Poskusiti ni greh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2007 10:56:46   
piščanc
nehaj iskati težave in uživaj v svojem življenju. mogoče ti je enostavno dolgčas, ker ti je prelepo.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2007 11:06:33   
mert
Prepričana sem, da tvoje težave izvirajo iz tvoje globoke notranjosti, ki jo nosiš s seboj morda še iz rane mladosti.
Nekoč, nekje si doživljala stvari, katere danes na tak način ovirajo tvoje normalno funkcioniranje. Priti moraš do te točke in iz nje kasneje izhajati. Seveda pa do tega ne moreš priti sama. Vem, da se s temi stvarmi zelo intenzivno ukvarja nekaj ljudi.
Med njimi sta zakonca dr. Katarina Kompan Erzar in dr. Tomaž Erzar ter g. Kristijan Gostečnik. Delajo na Frančiškanskem družinskem inštitutu.  Poznam tudi g. Petra Žaklja - Mirenski grad, ki se ukvarja s temi stvarmi. Za te vem, da so zelo uspeš. Je pa še več drugih, samo ne poznam jih tako dobro, da bi ti lahko rekla.
Poizkusi, boš videla, da bo uspeh!

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2007 11:54:47   
Anonimen
Ja,v mladosti je res bila zloraba,ampak je moj psiholog bil mnenja,da ta ne igra odločilne vloge pri problemu. Delam veliko na sebi,kopljem po preteklosti in iščem vzroke. Veliko sem jih našla,ampak kako potem priti iz te faze in spet začeti uživati? Zdaj sem na točki,ko se recimo zavedam možnih vzrokov,z možem govoriva o njih,ampak kako priti čez to??? Preteklosti se ne da spremeniti,samo s pogovorom pa se nikamor ne premakneva,čeprav je razumevajoč. Velik kotak se mi je zdel,ko sem se odprla in sem bila res prepričana,da bo sčasoma bolje,ampak ni.
Še to:ne,ne želim si drugega,enostavno me je minilo.Zdi se mi,kot da bi lahko živela brez,ampak vem,da to ni mogoče,če želim ohraniti zvezo.

(odgovor članu mert)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
13.12.2007 12:47:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benc)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2007 15:01:35   
mert
Glede na tvojo izpoved bi morana najti pomoč pri teh ljudeh, ki sem jih zgoraj omenila.
Garantiram ti, da ti bodo znali pomagati. Te reči ti govorim iz lastnih izkušenj.
Gotovo, veliko je že to, da si stvari odkrila, sedaj pa rabiš pomoč, da boš te reči v podzavesti predelala, jih videla še iz drugega zornega kota in šla čeznje. Samo tako boš lahko zafunkcionirala, sicer se ti stiska lahko samo stopnjuje.
Daj, poskusi še kaj, vem da ti bo uspelo!
Držim pesti!!!!!!!
SREČNO

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.12.2007 17:00:03   
Anonimen
Mislim da je to samo posledica necesa drugega.... Verjetn ti manjka energije. Se mogoce ukvarjas s kaksnim sportom? Mogoce fitnes, tesnis, kolesarjenje..... Ce ne zacni nabirat energijo....in potem se bodo stvari verjetn popravile..user posted image

lp

(odgovor članu mert)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.12.2007 19:26:00   
Anonimen
Ja ampak res zakaj nebi probla s kom drugim sexat enkrat dvakrat.Ali pa tvoj mož.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.12.2007 21:53:31   
Anonimen
Glejte,jaz bi rada rešila svoj zakon,ne pa bredla v še večje težave. Jaz ne vidim nobene nešitve v tem,da seksam s kom drugim. Poleg tega sem napisala,da mi sploh ni do seksa,to pomeni ne z možem niti s kom drugim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
23.12.2007 0:17:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja ampak res zakaj nebi probla s kom drugim sexat enkrat dvakrat.Ali pa tvoj mož.

...veeeeeeliiiko stvari v življenju se ne reši s sexom doma..al pa drugje.....in tut kriza v partnerstvu ne. Bo pač treba drugo metodo ubrat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
23.12.2007 3:47:52   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

...veeeeeeliiiko stvari v življenju se ne reši s sexom doma..al pa drugje.....in tut kriza v partnerstvu ne. Bo pač treba drugo metodo ubrat

se strinjam

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?