Anonimen -> Kam je izginilo poželenje? (12.12.2007 22:31:00)
|
Traja že več kot 2 leti,zadeva pa je prišla že do točke,da se ne maram več niti poljubljati z njim. Čisto sem že na koncu,ker imam slabo vest,ampak res ne prenesem dotikov. Ko se mi skuša približat postanem prav nervozna in se skozi počutim pod pritiskom,čeprav je zelo potrpežljiv in me nikoli ne sili v seks. Nekajletna terapija pri psihologu ni obrodila sadov. Ne vem,kako naprej. Naj povem,da je mož zelo ljubeč,pomaga v gospodinjstvu in pri otrocih. Se dobro razumeva. Trenutki v dvoje, čas samo za naju,romantične večerje... Ne pomaga nič. Vem samo,da želim ostati z njim,ker ga ljubim,ker je dober mož,ampak čutim,da sva v veliki krizi zaradi tega. Še to:z isto težavo sem se spopadala že v prejšnji zvezi,ki sem jo končala ravno zaradi tega,ker nisem prenesla pritiska. Zdaj se po petih letih zakona nočna mora spet ponavlja. Ali morda obstaja kakšna alternativna metoda "zdravljenja" tega problema? Bioenergetik? Hipnoza? Sem na točki,ko bi poskusila prav vse,samo da bi bilo spet tako kot včasih. Prosim za nasvete in izkušnje.
|
|
|
|